Bosch heteluchtoven kopen

8 resultaten

Bosch HBA2140S0

Elektrische , Ingebouwd , 71 l
Bosch HBA2140S0 voorkant
€ 499,-
Ingebouwd
Elektrische

Bosch heteluchtovens vergelijken

Wil je diverse Bosch heteluchtovens met elkaar vergelijken op individuele kenmerken? Dat kun je hier gemakkelijk en snel doen! Wij hebben een totaaloverzicht op deze pagina staan met al onze inbouw heteluchtovens van dit Duitse merk. Je kunt de modellen vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Indien je een model aantrekkelijk genoeg vindt, kun je deze online kopen. Via Slimster.nl vind je het snel en goedkoop!

Voordelen Bosch heteluchtovens

Bosch heeft veel apparaten op de markt en dus ook inbouw heteluchtovens. Het is erg handig om te kiezen voor inbouw, want inbouwovens zijn perfect integreerbaar is de meeste keukens. Hierdoor bespaar je op ruimte, terwijl je een geweldige aanvulling aan jouw keuken erbij hebt. De inbouwmodellen zijn voorzien van Green Technology. Dankzij technische innovaties is het mogelijk geworden om energiezuinige apparaten op de markt te brengen. Bosch helpt jou met het besparen van energie. Verdere voordelen zijn het hebben van AutoPilot, waarmee je zelf het gewicht instelt en de machine de rest van het werk doet. Dankzij de elektrische klok kun je eenvoudig weten hoe laat het is en hoever jouw programma reeds is.

De meeste modellen zijn voorzien van het systeem van pyrolytische zelfreiniging. Door dit geavanceerde systeem hoef je jouw oven niet meer zelf schoon te maken, want het wordt voor jou gedaan. Dankzij 3D Hetelucht Plus wordt jouw oven gemakkelijk op drie punten verwarmd. De klapdeuren geven daarnaast geen geluid meer, want die hebben een SoftClose-systeem. Kies je daarnaast voor een ECO-model, dan bespaar je nog eens een extra 30 procent op energiekosten. Last but not least: het grote aantal programma’s van Bosch. Dit zijn er maar liefst 68, waardoor je op 68 verschillende manieren jouw maaltijd klaar kunt maken. Bosch geeft alles voor de hobbykok! Ontdek de belangrijkste voordelen:

  • Green Technology
  • AutoPilot
  • Pyrolytische zelfreiniging
  • 3D Hetelucht Plus
  • SoftClose-deuren