Samsung heteluchtoven kopen

Samsung heteluchtovens Samsung is een absolute wereldleider als het gaat om elektronische producten. We kennen allemaal de mobiele telefonie van dit Zuid-Koreaanse merk, maar het bedrijf levert in feite eigenlijk alles. Van koelkasten tot vriezers, vaatwassers en zelfs heteluchtovens komen uit de koker van Samsung. De inbouw heteluchtovens zijn voorzien van veel handige voordelen, zoals je dat mag verwachten van een wereld leidend merk. Het zijn veilige, energiezuinige modellen die voorzien zijn van veel handige functies, zoals diverse Grill-functies, Convection, Top Heat en veel meer. De apparaten zijn niet gevaarlijk voor als je spelende kinderen hebt, want ze maken gebruik van de functie Kinderslot. Samsung levert een mooi totaalpakket aan functies.
3 resultaten
Samsung NV7B5755SAS/U1
76 l
Samsung NV7B5755SAS/U1
8,7
4 reviews
€ 439,-
1 prijs
Grill, Wi-Fi-besturing, Zelfreinigend, Zachtsluitende deur, Hetelucht
Samsung NV70M3541RB
68 l
Samsung NV70M3541RB voorkant
Geen reviews
€ 479,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Zelfreinigend, Zachtsluitende deur, Hetelucht
Samsung NV70K1340BS/EF
68 l
Samsung NV70K1340BS/EF
Geen reviews
€ 399,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Zelfreinigend, Zachtsluitende deur, Hetelucht

Samsung heteluchtovens vergelijken

Op zoek naar een handige manier om verschillende Samsung heteluchtovens te vergelijken? Slimster.nl is de website waarnaar je op zoek bent! Hier links in beeld zie je een eenvoudig filtermenu, waar je jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Denk hierbij aan de prijsklasse, de gewenste afmetingen en de voorkeursfuncties. De modellen die aan jouw zoekprofiel voldoen, verschijnen op deze pagina in beeld. Je kunt ze onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je een heteluchtoven online kopen, dan kan dat! Selecteer een interessant voorstel van een webshop en ontvang jouw inbouw heteluchtoven zo snel mogelijk bij jou thuis!

Voordelen Samsung heteluchtovens

Samsung heteluchtovens hebben veel voordelen, zoals je dat ook mag verwachten van een internationaal topmerk als Samsung. Het zijn inbouw-modellen, die je gemakkelijk in jouw keukenkast kunt inbouwen. Daarnaast zijn ze multifunctioneel, wat inhoudt dat je er zowel gebruik door kunt maken van Hete Lucht, als diverse Grill-programma’s, als Large Grill en Small Grill. Maak ook gebruik van Convection en Top Heat om de lekkerste gerechten klaar te maken.

De apparaten zijn zeer veilig, aangezien ze voorzien zijn van drie- tot zelfs vierdubbele glaswanden. De temperaturen binnen in de oven kunnen oplopen tot 250 graden, maar worden door het glas en het perfecte RVS-systeem goed binnengehouden. Dankzij het Kinderslot kunnen jouw kinderen de heteluchtoven ook niet open krijgen, waardoor je een ander gevaar uit de weg gaat. Tegelijkertijd zijn de apparaten zeer energiezuinig, met energielabel A – 10%. Ze worden schoongemaakt met behulp van het programma Stoomreiniging, waardoor je geniet van een uiterst schone oven. Dankzij de klok en de Cook Timer kun je programma’s op tijd instellen, waardoor alle moeite jou uit handen wordt genomen. Samsung: streven naar perfectie.

  • Cook Timer
  • Inbouw-modellen
  • Diverse Grill-programma’s
  • Energieklasse A – 10%
  • Stoomreiniging