Inventum heteluchtoven kopen

Inventum heteluchtovens

Met een heteluchtoven kun je jouw ovengerechten op verschillende manieren bereiden. Naast boven- en onderwarmte en een heteluchtfunctie, bieden deze ovens vaak ook een handige grillfunctie, ontdooifunctie en soms zelfs koken met stoom. Een goede heteluchtoven is onmisbaar voor de hobbykok die graag lekkere gerechten maakt thuis. Hoewel Inventum voornamelijk magnetrons en combi-magnetrons maakt, heeft dit Hollandse merk ook heteluchtovens in de aanbieding. Benieuwd naar het complete aanbod? Bij Slimster kun je alle Inventum heteluchtovens vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind jij altijd de beste online aanbieding voor jouw nieuwe keukenapparatuur!

4 resultaten
Inventum IOH6070RK
65 l
Inventum IOH6070RK
Geen reviews
€ 269,-
5 prijzen
Boven- en onderwarmte, Hetelucht
Inventum IOH6072RK
Inventum IOH6072RK
Geen reviews
€ 289,-
4 prijzen
Boven- en onderwarmte, Ontdooifunctie, Hetelucht
Inventum IOM6035RT
Inventum IOM6035RT
Geen reviews
€ 439,-
4 prijzen
Boven- en onderwarmte, Ontdooifunctie, Hetelucht
Inventum IOM6170RK
70 l
Inventum IOM6170RK
9,0
1 review
€ 399,-
3 prijzen
Boven- en onderwarmte, Ontdooifunctie, Hetelucht

Inventum heteluchtovens vergelijken

Wil jij graag een nieuwe oven kopen? Dan is het slim om eerst kieskeurig te vergelijken voordat je een bestelling plaatst. Wij helpen je graag op weg met ons filtersysteem. Hiermee kun je alle Inventum inbouw heteluchtovens vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar de inhoud van de ovenruimte, het aantal bereidingssystemen en een zelfreinigingsfunctie. Heb jij een heteluchtoven van Inventum gevonden die aan jouw wensen voldoet? Bekijk de prijzen op de productpagina en zie direct welke webwinkel het goedkoopst is!

Heteluchtoven Inventum kopen

Het aanbod Inventum inbouw heteluchtovens is niet heel groot. Het merk richt zich namelijk meer op kleine keukenapparatuur en op (combi)magnetrons. Toch kun je ook bij Inventum terecht voor een conventionele oven, heteluchtoven of oven met magnetron functie. Maar wat mag je verwachten van deze heteluchtovens van Inventum?

De Inventum heteluchtovens behoren tot het goedkopere segment en zijn daarom voor iedereen betaalbaar. Toch betekent dit niet dat deze ovens van slechte kwaliteit zijn. Inventum staat namelijk voor oer Hollandse degelijkheid en met ruim 110 jaar ervaring weten zij robuuste heteluchtovens te maken. Een Inventum heteluchtoven is geschikt voor grote gezinnen, getuige de ovenruimte van 65 liter.

De integreerbare heteluchtovens van Inventum bieden geen groot arsenaal aan bereidingssystemen. De meeste modellen beschikken over onderwarmte, bovenwarmte, hetelucht en een grill. Dit is meer dan genoeg om lekkere ovengerechten en schotels te bereiden. Wil jij graag een Inventum heteluchtoven kopen? Via Slimster vind je altijd de laagste online prijs!

  • Goedkope inbouw heteluchtovens van Inventum
  • Geschikt voor grote gezinnen
  • Boven- en onderwarmte, hetelucht en grill
  • Eenvoudig de prijzen vergelijken bij Slimster
Zoek jij een heteluchtoven van de hoogste kwaliteit?
Beste heteluchtovens