Ovens met kerntemperatuurmeter

Ovens met kerntemperatuurmeter

Een oven met kerntemperatuur kopen? Dat is een must als je grote stukken vlees of vis tot in perfectie wilt bereiden. Je steekt de kerntemperatuurmeter in het stuk vlees of vis en de oven schakelt vanzelf uit als de kerntemperatuur is bereikt. Ossenhaas, lamsbout of een hele kip bereiden… Dat wordt een fluitje van een cent met zo’n slimme oven. Op zoek naar de beste oven met kerntemperatuurmeter? Bij Slimster kun je specificaties, reviews en prijzen eenvoudig vergelijken.

4 resultaten
Bosch Serie 8 HRG6769S6B
71 l , 56.8 cm
Bosch Serie 8 HRG6769S6B
Geen reviews
€ 1799,-
2 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Stoombereiding, Wi-Fi-besturing, Zelfreinigend, Warmhoud functie, Stoombereiding, Zachtsluitende deur, Hetelucht
AEG BSE978330M
71 l
AEG BSE978330M
Geen reviews
€ 949,-
1 prijs
Snelle hitte, Stoombereiding, Wi-Fi-besturing, Zelfreinigend, Stoombereiding
AEG BPE556360M
3500 W , 71 l
AEG BPE556360M
Geen reviews
€ 1089,-
1 prijs
Snelle hitte, Zelfreinigend
Beko BIDM15500XDS
71 l
Beko BIDM15500XDS
Geen reviews
€ 1199,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Stoombereiding, Zelfreinigend, Warmhoud functie, Stoombereiding, Hetelucht

Ovens met kernthermometer vergelijken

Hoe dat werkt? Bekijk alle ovens met kernthermometers op deze pagina. Selecteer maximaal 10 modellen. En klik op ‘Producten vergelijken’. Nu krijg je de belangrijkste specificaties te zien in één overzicht. Zo zie je de totale capaciteit aan de binnenkant van de oven. Het bereik van de thermostaat. En het type reiniging.

Verder kun je nu makkelijk filteren op de aanwezigheid van onder meer grillroosters, bakplaten en een kinderslot. Ook kun je zien of de oven, naast sensoren voor een kernthermometer, beschikt over andere functionaliteiten. Zoals een ontdooifunctie, stoombereiding en een zelfreinigend schoonmaakprogramma.

Op zoek naar de beste oven van dit jaar?
Beste ovens

Ovens met sensoren voor kerntemperatuur gebruiken

Ovens met sensoren voor kerntemperatuur zijn ideaal als je graag vlees of vis wilt bereiden op restaurantniveau. En ze werken heel simpel. Je krijgt een sensor meegeleverd die de kerntemperatuur van voedsel kan meten. Die steek je in een stuk vlees of vis. Afhankelijk van het type oven dat je hebt, stel je óf zelf de gewenste kerntemperatuur in, óf doet de oven dit automatisch. Vervolgens wacht je tot de optimale kerntemperatuur is bereikt. En dan schakelt de oven vanzelf uit. Je kunt de sensor nu met een ovenwant verwijderen en het vlees serveren. Mmm, genieten!

Goedkoopste ovens met thermometer

Behalve de belangrijkste specificaties, kun je ovens met een kerntemperatuurmeter ook gemakkelijk vergelijken op prijs. Van elk model laten wij meteen de beste aanbieding zien. Handig, want de adviesprijzen voor de verschillende merken en type ovens met kerntemperatuurmeter lopen behoorlijk uiteen. Bij Slimster zie je in één oogopslag de laagste prijs. Bovendien laten wij altijd meteen de beste aanbieding zien. Zo weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt. Bestel je via ons? Dan betaal je voor jouw oven met kernthermometer nooit een cent te veel.