Steba oven kopen

Steba ovens

Ben jij opzoek naar een compacte, maar kwalitatieve en betrouwbare oven? Selecteer dan een Steba (mini) oven! Steba is namelijk marktleider op het gebied van elektrische barbecues, grills en compacte ovens. Zij leveren innovatieve, aantrekkelijke en vraaggerichte ovens. Dus ben jij opzoek naar een compacte kwalitatieve oven, maar wel met de laagste prijs? Vergelijk dan de Steba ovens bij Slimster, want daar vind je gegarandeerd jouw gewenste oven tegen de laagste online prijs!

9 resultaten
Steba KB M42
Aanrecht , 42 l
Steba KB M42
8,5
8 reviews
€ 234,-
4 prijzen
Aanrecht
Boven- en onderwarmte
Steba KB A25
Steba KB A25
Geen reviews
€ 159,-
3 prijzen
Steba KB M60
Aanrecht
Steba KB M60
Geen reviews
€ 237,-
3 prijzen
Aanrecht
Steba KB 9.2
800 W , 10 l
Steba KB 9.2
Geen reviews
€ 82,-
3 prijzen
Steba PS E2600 XL Devil's Heaven
Steba PS E2600 XL Devil's Heaven
Geen reviews
€ 439,-
1 prijs
Steba KB M30
Aanrecht , 30 l
Steba KB M30
7,8
2 reviews
€ 214,-
1 prijs
Aanrecht
Boven- en onderwarmte
Steba KB M19
Aanrecht
Steba KB M19
Geen reviews
€ 142,-
1 prijs
Aanrecht
Boven- en onderwarmte
Steba KB K30
30 l
Steba KB K30
Geen reviews
€ 195,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Ontdooifunctie
Steba KB 27 U.2
Vrijstaand
Steba KB 27 U.2
Geen reviews
€ 139,-
1 prijs
Vrijstaand

Steba oven vergelijken

Naast het gehele aanbod Steba ovens, vind je bij Slimster ook compacte ovens van andere merken. Door links jouw voorkeuren aan te vinken, past het overzicht op deze pagina zich aan, aan jouw wensen. De goedkoopste oven vind je al bovenaan het overzicht, maar door extra te filteren op de prijs, krijg je een overzicht van alleen maar oven die binnen jouw budget vallen.

Door verschillende ovens te selecteren en op ‘Vergelijk’ te klikken, kan je meerdere ovens onderling kieskeurig met elkaar vergelijken. Je zult direct de beste aanbieder met de laagste online prijs zien staan waar je jouw gewenste oven kunt kopen. Met een paar klikken of je niet van een te hoge prijs te schrikken. Slimster; verstand van vergelijken!

Over Steba

Steba werd opgericht in 1919 in het centrum van Bamberg in Duitsland. Met ongeveer 80 medewerkers produceert Steba apparaten met de label: “Made in Germany”. In 1950 ontwikkelde Steba de eerste elektrische kachel, maar tegenwoordig zijn ze dus marktleider met elektrische apparaten als elektrische barbecues en elektrische grills.

Daarnaast is Steba een leverancier voor de auto-industrie. Steba is dus van alle markten thuis!

Voordelen Steba ovens

De grootste voordelen van een oven van Steba is dat zij zeer compact zijn en dus handig zijn voor kleinere huishoudens of eventueel in de caravan op de camping. Een heleboel modellen hebben ECO in hun naam en dat komt doordat zij energiezuiniger zijn dan gewone compacte ovens. Hierdoor scheelt het gebruik op jouw energierekening en ben je geen dief van je eigen portemonnee!

Ook hebben een aantal modellen een handige draaispit, waardoor je als kipliefhebber handig en gemakkelijk een kip aan kunt grillen. Daarnaast staat Steba voor haar producten en kan je door een simpele actie, door jouw bon naar Steba te sturen en een review te schrijven, een garantietermijn krijgen van wel 10 jaar!

Toch opzoek naar een iets grotere oven? Bekijk dan het volledige aanbod ovens!

Steba oven kopen

Vergelijk het gehele aanbod van Steba ovens bij Slimster! Hier vind je geheid jouw gewenste oven voor op de camping of voor een compact huishouden door links jouw voorkeuren aan te vinken. Heb je dit nog niet gedaan? Dan adviseren wij jou dit nog wel even te doen voordat je gaat vergelijken. Ook geven wij jou de tip om te filteren op de prijs. Geef jouw budget aan en de ovens zullen aan jouw budget voldoen!

Bestel eenvoudig jouw gewenste Steba oven bij één van onze aangesloten webwinkels en deze wordt binnen enkele dagen bij jou thuis afgeleverd! Eenvoudig, snel en goedkoop! Slimster; altijd de beste deal!