Smart oven met wifi kopen

10 resultaten

AEG BSE998230M

Elektrische , Ingebouwd , 70 l
AEG BSE998230M
€ 1,-
Ingebouwd
Elektrische

AEG KSE998290M

Elektrische , Ingebouwd , 43 l
AEG KSE998290M
€ 2,-
Ingebouwd
Elektrische

Miele H 7164 B

Elektrische , Ingebouwd , 76 l
Miele H 7164 B
€ 1499,-
Ingebouwd
Elektrische

AEG BSE798280M

Elektrische , Ingebouwd , 70 l
AEG BSE798280M
€ 1099,-
Ingebouwd
Elektrische

Smeg SF4104WMCS

Elektrische , Ingebouwd , 40 l
Smeg SF4104WMCS voorkant
€ 2045,-
Ingebouwd
Elektrische

Candy FCTS886X

Elektrische , Ingebouwd , 70 l
Candy FCTS886X voorkant
€ 499,-
Ingebouwd
Elektrische

Ovens met draadloze internetaansluiting vergelijken

Via Slimster kun je jouw nieuwe oven met WiFi kopen. Je vindt bij ons de goedkoopste oven. Omdat wij de online prijzen voor je hebben opgezocht. Je vindt op deze manier de beste koop Smart oven en dat noemen wij nu slim vergelijken. Je kunt de WiFi oven gelijk online bestellen bij de webshop, zodat je morgen al jouw oven van afstand kunt bedienen met de smartphone.

Vergelijk ovens voor beste koop WiFi oven

De inbouw ovens met WiFi zijn integreerbare modellen die je één kunt laten worden met de keukeninrichting. Het is dus mogelijk om het keukenapparaat te plaatsen in de bestaande keuken, maar kan heel goed worden geïnstalleerd in de nieuwe keuken. Door de ovens te vergelijken kun je bepalen welke functies de smart oven nog meer moet hebben. Wil je een model met kinderbeveiliging en draaiknoppen of een oven met energieklasse A+? Ook kun je kiezen voor een heteluchtoven of een conventionele oven (boven- en onderwarmte) met WiFi. De ovens zijn verkrijgbaar in de kleur zwart met zilver en hebben een standaardafmeting van 60 cm breed.

Bedien smart oven met Home Connect-app

Met de nieuwe WiFi oven kun jij als je onderweg naar huis bent van bijvoorbeeld de boodschappen het apparaat alvast aanzetten via de Home Connect-app. Hiermee bespaar je veel tijd, omdat het gerecht al klaar kan zijn wanneer je thuis komt. Koken wordt zo wel heel gemakkelijk gemaakt. Zelfs de mannen gaan koken op deze manier erg leuk vinden! Apparaten met WiFi-verbinding worden steeds populairder en dat blijkt al uit de komst van afwasmachines en wasautomaten met WiFi. Naast een draadloze internetaansluiting heeft de oven natuurlijk nog veel meer functies.

Meldingen van smart oven

Met behulp van een app op jouw smartphone of tablet kun je een melding krijgen wanneer de oven klaar is en pushberichten ontvangen als het vlees is gegaard of het deeg van de cake is gerezen. Innovatieve merken als Siemens en Bosch hebben WiFi ovens die met de zogeheten Home Connect-app zijn te bedienen. Wil jij zo’n handige SMART oven met WiFi kopen? Vergelijk bij Slimster eerst de WiFi apparaten met elkaar die je kunt aansluiten op internet en vind direct de laagste online prijs.