Steba mini oven kopen

Steba mini ovens Steba is een Duits merk voor keukenapparatuur en het bedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Dankzij de opgedane ervaring weet het merk er telkens weer in te slagen om geweldige keukenapparaten op de markt te brengen. De kookplaten en bakovens van Steba zijn hiervan een goed voorbeeld. Het zijn energiezuinig apparaten, die niet alleen kunnen bakken, maar ook grillen en toasten. Het zijn prachtige RVS-modellen, die niet zullen misstaan in jouw keuken. Bovendien zijn ze zeer compact, waardoor de apparaten gemakkelijk op jouw aanrecht zullen passen. Wil je gebruik maken van een apparaat voor funcooking? Of ben je een professionele kok? In beide gevallen kies je voor de gemakken van Steba: koken was nooit zo leuk.
0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Steba bakovens vergelijken

De verschillende Steba bakovens vergelijk je gemakkelijk en snel via Slimster.nl. Bij ons kun je eenvoudig en snel gebruik maken van een handig filtermenu. In dit menu geef je zelf op wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot de bakovens. Wens je een bakoven aan te schaffen met bepaalde functies? Wil je het liefst een bakoven die voorzien is van bepaalde afmetingen? Of wil je een bakoven kopen die binnen een bepaalde prijsklasse valt? Via Slimster.nl koop je jouw bakovens gemakkelijk online. De modellen die aan jouw zoekprofiel voldoen, vind je vervolgens op deze pagina in beeld. Je kunt ze gemakkelijk en snel online kopen via één van onze aangesloten webshops. Slimster.nl: vergelijken is een gemak.

Voordelen Steba bakovens

Ben je op zoek naar een Steba bakoven? Dan is het goed om te weten dat de modellen van het Duitse merk jou een groot palet aan voordelen zullen opleveren. Zo maken ze gebruik van een Non-stick coating interieur. Hierdoor wordt de warme lucht beter binnen gehouden en kun je jouw bakoven gemakkelijk schoonmaken. Maak je gebruik van een programma, dan kun je zowel onder als boven verwarmen. Hierdoor kun je jouw maaltijden van beide kanten op een goede manier warm en gaar krijgen.

De zilveren RVS-modellen zijn een lust voor ieder oog en misstaan dan ook niet in jouw keuken. Ze geven jouw interieur een eigentijds uiterlijk en voegen iets toe aan de moderne hobbykeuken. De hete lucht ovens maken gebruik van bakstanden, maar ook een Chrome grill-programma. De behuizing is van RVS, waardoor je bij deze behuizing kiest voor het meest sterke materiaal. Als je bezig bent met een programma, kun je dit zien aan het handige controlelampje. Met de drie draaiknoppen stel je vervolgens een nieuw programma in. Er zit daarnaast een 90 minuten-timer op de bakmodellen van Steba en je kunt de temperatuur instellen tot maar liefst 230 graden. Maak gebruik van de kruimellade om ook na een programma jouw bakoven schoon te houden.

  • Non-stick coating interieur
  • Chrome grill-programma
  • Controlelampje
  • RVS-modellen
  • 90 minuten-timer