Steba mini oven kopen

4 resultaten

Steba KB 23

Vrijstaand , 1500 W , 23 l
Steba KB 23
€ 114,-
Vrijstaand

Steba KB M35

Vrijstaand , 1600 W , 35 l
Steba KB M35
€ 167,-
Vrijstaand

Steba KB 28 ECO

Vrijstaand , 1400 W , 28 l
Steba KB 28 ECO
€ 148,-
Vrijstaand

Steba KB 19

Vrijstaand , 1300 W , 19 l
Steba KB 19
€ 94,-
Vrijstaand

Steba bakovens vergelijken

De verschillende Steba bakovens vergelijk je gemakkelijk en snel via Slimster.nl. Bij ons kun je eenvoudig en snel gebruik maken van een handig filtermenu. In dit menu geef je zelf op wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot de bakovens. Wens je een bakoven aan te schaffen met bepaalde functies? Wil je het liefst een bakoven die voorzien is van bepaalde afmetingen? Of wil je een bakoven kopen die binnen een bepaalde prijsklasse valt? Via Slimster.nl koop je jouw bakovens gemakkelijk online. De modellen die aan jouw zoekprofiel voldoen, vind je vervolgens op deze pagina in beeld. Je kunt ze gemakkelijk en snel online kopen via één van onze aangesloten webshops. Slimster.nl: vergelijken is een gemak.

Voordelen Steba bakovens

Ben je op zoek naar een Steba bakoven? Dan is het goed om te weten dat de modellen van het Duitse merk jou een groot palet aan voordelen zullen opleveren. Zo maken ze gebruik van een Non-stick coating interieur. Hierdoor wordt de warme lucht beter binnen gehouden en kun je jouw bakoven gemakkelijk schoonmaken. Maak je gebruik van een programma, dan kun je zowel onder als boven verwarmen. Hierdoor kun je jouw maaltijden van beide kanten op een goede manier warm en gaar krijgen.

De zilveren RVS-modellen zijn een lust voor ieder oog en misstaan dan ook niet in jouw keuken. Ze geven jouw interieur een eigentijds uiterlijk en voegen iets toe aan de moderne hobbykeuken. De hete lucht ovens maken gebruik van bakstanden, maar ook een Chrome grill-programma. De behuizing is van RVS, waardoor je bij deze behuizing kiest voor het meest sterke materiaal. Als je bezig bent met een programma, kun je dit zien aan het handige controlelampje. Met de drie draaiknoppen stel je vervolgens een nieuw programma in. Er zit daarnaast een 90 minuten-timer op de bakmodellen van Steba en je kunt de temperatuur instellen tot maar liefst 230 graden. Maak gebruik van de kruimellade om ook na een programma jouw bakoven schoon te houden.

  • Non-stick coating interieur
  • Chrome grill-programma
  • Controlelampje
  • RVS-modellen
  • 90 minuten-timer