Tristar mini oven kopen

Tristar mini ovens Tristar is een merk dat hoge kwaliteit klein-huishoudelijke producten op de markt brengt, waaronder Tristar kookplaten. De bakovens van dit merk zijn van alle gemakken voorzien en helpen de moderne kok op een perfecte wijze bij al zijn bereidingen. Ook kun je de moderne apparaten van Tristar zowel kopen in een zwarte als witte kleur, zodat je zelf de keuze hebt voor welk design je wilt gaan. De modellen beschikken over drie warmtestanden, een controlelampje, een timer en je kunt er mee bakken en grillen. Bovendien zorg je ervoor dat jouw producten zeer warm gemaakt kunnen worden, met een instelbare thermometer tot maar liefst 250 graden. Tristar is het merk dat jou verder helpt waar anderen stoppen. Geniet je mee?
6 resultaten
Tristar OV-3625
Vrijstaand , 1500 W , 28 l
Tristar OV-3625
Geen reviews
€ 89,-
4 prijzen
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte
Tristar OV-3635
Vrijstaand , 2000 W , 48 l
Tristar OV-3635
Geen reviews
€ 114,-
2 prijzen
Vrijstaand
Warmhoud functie
Tristar OV-3622
Vrijstaand , 800 W , 19 l
Tristar OV-3622
Geen reviews
€ 89,-
1 prijs
Vrijstaand
Ontdooifunctie
Tristar OV-3630
Vrijstaand , 2000 W , 38 l
Tristar OV-3630
Geen reviews
€ 99,-
2 prijzen
Vrijstaand
Warmhoud functie
Tristar OV-3620
Vrijstaand , 1300 W , 19 l
Tristar OV-3620
Geen reviews
€ 69,-
1 prijs
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte
Tristar OV-3615
Vrijstaand , 800 W , 10 l
Tristar OV-3615
9,6
5 reviews
€ 57,-
1 prijs
Vrijstaand

Tristar bakovens vergelijken

De verschillende Tristar bakovens vergelijk je eenvoudig via MagnetronOvens.nl. Hier kun je zelf opgeven welke eigenschappen voor de bakovens van Tristar voor jou belangrijk zijn. Kies je het liefst voor een model met een ingebouwde timer? Of heb je een voorkeur voor een zwart apparaat? Ga je het liefst voor een zeer compact model? Via Slimster.nl geef je het gemakkelijk en snel op. De computer selecteert vervolgens alle bakovens die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je ziet ze op deze pagina in beeld verschijnen, waarna je ze onderling kunt vergelijken door de modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Jouw Tristar bakoven heb je zo gevonden!

Voordelen Tristar bakovens

Tristar is een merk dat jou veel voordelen op zal leveren. Om te beginnen maken de apparaten gebruik van een handige Timer (60 minuten). Dankzij deze functie kun je instellen wanneer een programma klaar dient te zijn. Voor jouw programma kun je vervolgens gebruik maken van maar liefst drie warmtestanden. De vier verwarmingselementen zijn allen voorzien van RVS. Bovendien is de thermostaat zelf regelbaar. Je kunt deze temperatuur instellen tot maar liefst 250 graden, waardoor je per gerecht kunt bepalen hoe heet deze gebakken dient te worden.

Niet alleen kun je met de bakovens bakken, want je kunt er ook zeer gemakkelijk mee grillen. Voor het bakken zit er een bakplaat bij de ovens, en voor het grillen ontvangt je er een handig grill-rooster bij. Je kunt zelf bepalen of je gaat voor een compact model of juist voor de perfecte gezinsmachine, aangezien de bakovens leverbaar zijn met een vulinhoud van 19, 35 en zelf 42 liter. Je kunt het apparaat gemakkelijk openen, omdat de bakovens gebruik maken van een easy-to-use handvat. De bakoven is erg goed geïsoleerd, waardoor deze slechts een laag energieverbruik hanteert. Je zult dus niet veel energie kwijt zal aan de modellen van Tristar. Hierdoor kies je voor jouw eigen portemonnee en het milieu. Tristar is het merk voor vandaag én morgen.

  • Timer tot 60 minuten
  • Zelf instelbare temperatuur
  • Bakken en grillen
  • Easy-to-use handvat
  • Laag energieverbruik door goede isolatie