Inventum mini oven kopen

Inventum mini ovens

Inventum is een merk met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van huishoudelijke artikelen. Het bedrijf heeft dan ook veel goede bakovens op de markt gebracht. Of zoals het merk het zelf noemt: “juwelen voor in de keuken”. De drie hetelucht bakovens van Inventum zijn voorzien van een heteluchtfunctie en vier grillelementen. Het zijn perfecte gezinsmachines, met een inhoud van 18, 30 of zelfs 42 liter. Met de bakovens van Inventum kun je ieder gerecht maken wat je zou willen, zoals een overheerlijke pizza, vleesgerechten, kip of aardappelen.

De keukenapparatuur van Inventum dragen ook bij aan een goede gezondheid, omdat je met dit merk doorgaans weinig vet nodig hebt voor het bereiden van je gerechten. Naast bakovens heeft Inventum ook fantastische combi-magnetrons en kookplaten. Door te bestellen via Slimster denk je niet alleen aan je gezondheid, maar ook aan je portemonnee! Wij bieden je namelijk gegarandeerd de laagste online prijs! Als je vandaag bestelt, kun je je nieuwe Inventum bakoven morgen al thuis ontvangen.

1 resultaat
Inventum OV207B
Vrijstaand , 1380 W , 20 l
Inventum OV207B
9,3
65 reviews
€ 79,-
6 prijzen
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte

Inventum mini(bak)ovens vergelijken

Via Slimster vergelijk je de verschillende modellen bakovens van Inventum. Ben je op zoek naar een model binnen een bepaalde prijsklasse? Of een model met bepaalde functies? Geef deze en andere voorkeuren op in het filtermenu. Je vindt dit menu hier links in beeld. Alle geschikte apparaten zullen dan op deze pagina verschijnen. Wil je de bakovens op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken? Selecteer ze dan en klik op ‘vergelijken’. Als je jouw droommachine gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk online kopen via Slimster! Wil je op je gemak alle bakovens, dus ook die van andere merken, bekijken en vergelijken? Bij ons is dit geen enkel probleem!

Voordelen Inventum bakovens

Inventum heeft prachtige, zwarte bakovens op de markt gebracht met een inhoud van 18, 30 en zelfs 42 liter. Je kunt dus precies bepalen welk model voor jouw huishouden nodig is. Kies je voor de modellen van 30 en 42 liter, dan geniet je van een ‘easy to clean’ coating aan de binnenkant van de oven. Deze coating is zeer gemakkelijk schoon te maken, waardoor je weinig extra werk hebt na het bereiden van je maaltijden.

Uiteraard is dit niet alles, aangezien je ook profiteert van een indicatielampje, dat aangeeft of een programma bezig is. De apparaten van Inventum maken daarnaast gebruik van vier elementen, waarvan er zich twee boven en twee onder bevinden. Maak gebruik van een handige kanteldeur met een dubbele glaswand, zodat de hitte van binnen niet naar buiten kan ontsnappen. Je kunt de temperatuur trouwens zelf regelen tot maar liefst 230 graden.

Bovendien kun je gemakkelijk gebruik maken van de instelbare timer, waarmee je tot maar liefst 120 uur in de toekomst kunt timen. Er zit een kruimellade in de bakoven, zodat je kruimels eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor blijft het rondom je bakoven netjes zonder kruimels.

Het bakprogramma houd je gemakkelijk in de gaten dankzij de binnenverlichting. Je kunt je maaltijden bereiden op de bakplaat, het rooster en de draaispit. Wil je bevroren producten ontdooien, dan kan dit ook. Met Inventum komt het helemaal goed!

  • ‘Easy to clean’ coating
  • Zelf instelbare temperatuur (tot 230 graden)
  • Binnenverlichting
  • Zelf instelbare timer
  • Ook voor ontdooien