Princess mini oven kopen

Princess mini ovens Het Nederlandse Princess is de grootste aanbieder in de wereld als het gaat om chromen klein huishoudelijke producten. Het merk zag het levenslicht pas in 1994 en deze marktpositie mag dan ook zeker een prestatie genoemd worden. Hoe het komt dat Princess zo groot is geworden? Als we kijken naar hun assortiment bakovens wordt het één en ander al snel duidelijk. De compacte modellen leveren consumenten veel in een klein apparaat. Een zelf instelbare timer, een indicatielampje, een zelf regelbare thermostaat: Princess geeft jou alle gemakken die je in de keuken nodig hebt. Zelfs het aanschaffen van jouw Princess bakoven gaat gemakkelijk. Je kunt via Slimster.nl namelijk online kopen en profiteren van de scherpste aanbiedingen. Bekijk ons assortiment voor de laagste online prijs!
1 resultaat
Princess 112754
Vrijstaand , 1800 W , 45 l
Princess 112754
Geen reviews
€ 109,-
1 prijs
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte

Princess bakovens vergelijken

De verschillende bakovens van Princess vergelijk je onderling met het grootste gemak via Slimster.nl. Via onze site is het namelijk mogelijk om te zoeken op de juiste modellen. Maak gebruik van ons zeer handige filtermenu links in beeld en geef hier zelf aan welke producteigenschappen voor jou belangrijk zijn. Denk hierbij aan de gewenste functies, afmetingen, maar ook bijvoorbeeld aan de kleur en prijsklasse. De bakovens op deze pagina in beeld voldoen aan jouw zoekprofiel en je kunt de apparaten onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je een bakoven online kopen, dan kan dat! Slimster.nl levert jou alle service die je nodig hebt! Bij Slimster.nl kun je ook eenvoudig alle bakovens onderling vergelijken op prijs, specificaties en levertijd!

Voordelen Princess bakovens

Princess is een zeer aan te raden merk voor jouw bakovens. Voor een uiterst schappelijke prijs heb je een geweldige bakoven van dit internationale topmerk in huis. Denk hierbij aan prijzen die al snel onder de 100 euro zullen zijn. Wat je hiervoor terug krijgt? Een bakoven die zowel kan grillen, bakken, toasten en braden. De apparaten maken gebruik van een prachtige roestvrij stalen design. Dankzij deze RVS-benadering zijn het automatisch duurzamere apparaten, die beter bestand zijn tegen vingerafdrukken en krassen.

Daarnaast maken de apparaten gebruik van een boven- en onderverhitting. Je kunt ervoor kiezen om ze gelijktijdig in te schakelen of slechts gebruik te maken van één kant van de verhittingen. Ook qua functionaliteiten valt Princess niet tegen, aangezien de bakovens van dit merk gebruik maken van een Timer met een zoemer. Deze Timer is instelbaar tot maar liefst 60 minuten in de toekomst. Je kunt in de tussentijd een helder beeld krijgen van hoe jouw maaltijd er in de bakoven uitziet. Maak hiervoor gebruik van de binnenverlichting. Wil je de thermostaat zelf instellen, dan kan dit. De thermostaat is namelijk zelf regelbaar, waardoor alleen jij kan aangeven hoe warm jouw programma moet zijn.

Dankzij het indicatielampje weet je automatisch wat de stand is van jouw programma. Je kunt jouw programma veranderen door gebruik te maken van de draaiknoppen. Er zijn verschillende soorten Princess bakovens in diverse maten. Zo hebben bepaalde modellen een vulinhoud van 9 liter en andere modellen een inhoud van maar liefst 22 liter. Voor ieder huishouden is er dus de perfecte Princess bakoven!

  • RVS-materiaal
  • Boven- en onderverhitting
  • Timer tot 60 minuten
  • Zelf regelbare thermostaat
  • Grillen, bakken, toasten en braden