Tefal mini oven kopen

Tefal mini ovens Tefal is een Frans merk voor keukenapparatuur en funcooking. Als je op zoek bent naar een bakoven, is dit Franse merk er eentje om eens goed onder de loep te nemen. Tefal biedt consumenten namelijk veel kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dankzij de hete luchtcirculatie in de ovens kun je jouw producten tot maar liefst 50 procent sneller gaar krijgen. De Delice Turbo Cleantech-serie is dan ook een aanrader voor iedereen die van koken houdt. Of je nou kip, aardappelen of een snelle pizza wilt bereiden: met Tefal zit je altijd goed! De slogan van het Franse merk is dan ook: “dat is slim bedacht”.
0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Tefal bakovens vergelijken

De Tefal bakovens kun je onderling vergelijken via Slimster.nl. Wij maken gebruik van een handig filtermenu, welke je links in beeld ziet. Hier kun je zelf aangeven naar wat voor soort bakovens je wenst te zoeken. Geef zelf aan wat de kleur dient te zijn, welke specificaties het apparaat dient te hebben en welke programma’s er op de bakoven behoren te zitten. Heb je jouw voorkeuren opgegeven? Dan zie je op deze pagina in beeld alle modellen die aan jouw zoekprofiel voldoen. Je kunt de verschillende apparaten onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Jouw bakoven online kopen? Dat kan via Slimster.nl!

Voordelen Tefal bakovens

De verschillende bakovens van Tefal helpen jou bij jouw werk in de keuken. Ben je een hobbykok of is koken juist een snelle bezigheid voor jou? In beide gevallen zul je met veel plezier gebruik maken van de bakovens van dit Franse merk. Ze maken namelijk gebruik van de juiste functies om koken gemakkelijker en leuker te maken. Ze kun je gebruik maken van de functie Oven, om producten te verwarmen. Ook kun je jouw maaltijden grillen, met de speciale functie Grill. Kies je liever voor een hete lucht programma? Maak dan gebruik van Turbo Hete Lucht. Hiermee bereid je tot maar liefst 50 procent sneller dan dat het geval is bij een gewone oven.

Dankzij Thermo Respect wordt het binnen bijzonder warm, terwijl deze hitte niet naar buiten zal keren. Je kunt de thermostand bovendien zelf regelen van 100 tot maar liefst 240 graden. Zo bepaal je zelf hoe warm en knapperig jouw gerecht dient te worden. Jouw maaltijd kun je zelf zien, terwijl deze wordt bereidt. De apparaten van Tefal maken namelijk gebruik van een handige binnenverlichting, waardoor je het overzicht houdt. De controlelampjes geven aan dat je bezig bent met een programma, zodat je precies weet of je jouw maaltijd al uit de bakoven kunt halen of niet. Na een programma hoef je jouw bakoven bovendien niet te verschonen, omdat de modellen gebruik maken van een zelfreinigende binnenwand. Dankzij de Timer (tot 120 minuten instelbaar) kun je bovendien ook nog eens jouw bereidingen timen. Tefal levert jou Franse kwaliteit. C’est très bien!

  • Oven-functie
  • Grill-functie
  • Turbo Hete Lucht, 50 procent sneller gaar
  • Thermo Respect
  • Binnenverlichting