Severin mini oven kopen

Severin mini ovens

Severin heeft een groot aanbod met huishoudelijke apparaten op de markt. Zo kun je kiezen voor vrieskasten, barbecues, kookplaten en bijvoorbeeld bakovens. Deze laatste productcategorie vind je op deze pagina. Het merk noemt zijn bakovens zelf toastovens en het concept achter deze ‘toastovens’ is dat je grote ideeën werkelijkheid kunt laten worden op een klein oppervlak. Voor de bakovens van Severin heb je zeer weinig ruimte nodig, aangezien ze erg compact zijn. Toch bereid je er met het grootste gemak de lekkerste menu’s mee. Je kunt de apparaten thuis gebruiken, maar je kunt ze ook meenemen op vakantie. Severin reist met jou mee. Door te bestellen via Slimster.nl profiteer je van de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops. Vandaag bestelt is vaak morgen al in huis!

6 resultaten
Severin TO 2052
Vrijstaand , 9 l
Severin TO 2052
6,0
1 review
€ 49,-
5 prijzen
Vrijstaand
Severin TO 2074
Vrijstaand , 2500 W , 30 l
Severin TO 2074
Geen reviews
€ 199,-
3 prijzen
Vrijstaand
Grill
Severin TO 2056
Vrijstaand , 30 l
Severin TO 2056
Geen reviews
€ 137,-
2 prijzen
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte
Severin TO 2070
Vrijstaand , 1380 W , 20 l
Severin TO 2070
Geen reviews
€ 79,-
2 prijzen
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte
Severin TO 2068
Vrijstaand , 1500 W , 20 l
Severin TO 2068
Geen reviews
€ 112,-
2 prijzen
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte
Severin TO 2071
Vrijstaand , 1380 W , 20 l
Severin TO 2071
Geen reviews
€ 139,-
1 prijs
Vrijstaand
Boven- en onderwarmte

Severin bakovens vergelijken

Vervolgens is het de vraag voor welk model van Severin je gaat. Met de service van Slimster.nl zal dit vraagstuk geen groot probleem meer vormen. Bij ons zoek je namelijk altijd op de eigenschappen voor een product die voor jou belangrijk zijn. Wens je een bakoven te kopen met een zelf instelbare timer? Of een model met een grill-functie? Je kunt het in ons filtermenu aangeven, waarna de juiste bakovens op deze pagina in beeld zullen verschijnen. Je kunt ze onderling vergelijken door verschillende apparaten van Severin te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je jouw Severin bakoven online kopen? Dat kan via Slimster.nl!

Voordelen Severin bakovens

De verschillende bakovens van Severin zijn er in diverse designs. Gaat je het liefst voor een wit model? Of hecht je meer waarde aan RVS? Je kunt ook gaan voor Gourmet Black. Enfin, de keuze is aan jou. Als je voor Severin gaat, koop je te allen tijde een apparaat met een hittebestendig gelakte behuizing, zodat de warmte binnen blijft. Je kunt jouw apparaat vervolgens op vier standen regelen, en soms zelfs op vijf standen. Denk hierbij aan standen als uit, bovenwarmte, onderwarmte en boven en onderwarmte. Zo bepaal je zelf hoe je jouw producten het liefst verwarmt. De thermostaat is bovendien ook zelf in te stellen op een temperatuur van 100 tot 230 graden. Je kunt jouw gerecht bovendien op verschillende hoogten verwarmen, waardoor je zelf bepaalt hoe jouw maaltijd uiteindelijk zal smaken.

Maak gebruik van de Timer van Severin, waarmee je jouw bakprogramma kunt timen op maar liefst 60 minuten in de toekomst, waarna er een duidelijk signaal zal volgen als jouw bakprogramma ten einde is. Dankzij het controlelampje kun je altijd blijven zien of jouw bakoven bezig is met een programma of niet. Met de apparaten van Severin kun je bovendien bakken, grillen, toasten en zelfs de meest overheerlijke pizza’s klaarmaken. Als je klaar bent met jouw programma blijf je overigens niet met veel troep achter, aangezien de machines van Severin gebruik maken van een uitneembaar kruimelblik, waarmee je de kruimels gemakkelijk kunt verwijderen van het apparaat.

  • Te regelen op vier of vijf standen
  • Zelf instelbare temperatuur
  • Timer tot 60 minuten
  • Controlelampje
  • Uitneembaar kruimelblik