Moulinex mini oven kopen

Moulinex mini ovens

Ben je al bekend met de bakovens van Moulinex? Dit merk heeft veel ervaring in de sector voor huishoudelijke apparaten en vertaalt deze ervaring dan ook met het grootste gemak naar kwaliteit. De Uno 15 L, Uno 20 L en Uno 30 L zijn dan ook voorzien van veel functies, zoals Thermo Respect, een Timer en een handig Controlelampje. Het zijn ideale apparaten voor de moderne kok, die ook nog eens een lust voor het oog zijn. Met hun zilveren uiterlijk misstaan ze niet in jouw keuken! Je kunt via Slimster.nl jouw nieuwe Moulinex bakoven voor de laagste online prijs kopen. Bestel direct en profiteer van de aanbiedingen van onze aangesloten webshops!

2 resultaten
Moulinex Optimo OX485810
Vrijstaand , 2000 W , 39 l
Moulinex Optimo OX485810 voorkant
Geen reviews
€ 147,-
2 prijzen
Vrijstaand
Ontdooifunctie
Moulinex OX484100
Vrijstaand , 39 l
Moulinex OX484100 voorkant
Geen reviews
€ 129,-
1 prijs
Vrijstaand
Ontdooifunctie

Moulinex bakovens vergelijken

De verschillende bakovens van Moulinex kun je eenvoudig vergelijken via Slimster.nl. Maar ook voor het vergelijken van alle merken bakovens ben je bij ons aan juiste adres. Links in beeld zie je ons keuzemenu, waar je zelf kunt aangeven wat voor jou belangrijk is als het gaat om een bakoven. Ga je het liefst voor een model met een hoge functionaliteit? Geef je bijvoorbeeld veel om de functie van een zelf instelbare timer? Geef dit dan op in het filtermenu, waarna de computer de juiste modellen eruit filtert. Zo blijven alleen de apparaten over die voldoen aan jouw zoekprofiel. Wil je de verschillende bakovens onderling vergelijken, dan kun je ze selecteren en klikken op ‘vergelijken’. Wil je een apparaat online kopen, dan kan dat: bij Slimster.nl!

Voordelen Moulinex bakovens

De bakovens van Moulinex zijn geschikt voor ieder huishouden. Ze maken jouw gerechten heerlijk knapperig en verwarmen tot maar liefst 240 graden. Doordat ze gebruik maken van Thermo Respect weten ze dit op een veilige manier te kunnen doen. Dankzij Thermo Respect zit er namelijk een dubbelwandige deur in ieder model, met een kunststof paneel. Je kunt jouw bakoven gemakkelijk openen en de warmte kan geen weg naar buiten vinden. Tegelijkertijd maak je gebruik van een zelf instelbare Timer tot maar liefst 120 minuten in de toekomst. Zo kun je nu al bezig zijn met wat je over 2 uur op tafel hebt staan.

Alle modellen zijn voorzien van een oven- en grill-functie en je krijgt er ook nog eens de voordelen van een draaispit en binnenverlichting bij. In iedere bakoven zit één rooster, met twee roosterposities. Dankzij het controlelampje weet je altijd of er een programma aanstaat of niet. Na een programma zul je weinig problemen ondervinden met het opruimen en verschonen van jouw apparaat. De machines zijn gemakkelijk schoon te maken en maken voor de kruimels gebruik van een uitneembare kruimellade. Dankzij deze lade verwijder je de kruimels zeer eenvoudig.

Je krijgt er een rooster en ovenschaal bij als je een van de modellen van Moulinex aanschaft, wat betekent dat je een handig totaalpakket aanschaft voor in de keuken. De inhoud van de machines is zeer royaal, met 15 tot 30 liter als netto-inhoud. Moulinex geeft jou de luxe. Wat wens je nog meer?

  • Thermo respect
  • Instelbare timer tot 120 minuten
  • Controlelampje
  • Uitneembare kruimellade