Inventum keukenapparatuur

Inventum airfryers

Inventum airfryers bieden een gezonder alternatief voor frituren met hete lucht technologie, wat resulteert in krokante gerechten zonder overtollig vet. Unieke functies zoals voorgeprogrammeerde kookprogramma's, een ruime inhoud en een gebruiksvriendelijk digitaal display maken koken eenvoudig en efficiënt.

Inventum fornuizen

Inventum fornuizen combineren modern design met functionaliteit. Ze zijn uitgerust met verschillende kookzones, krachtige ovens en gemakkelijke reiniging. De innovatieve technologie zorgt voor gelijkmatige warmteverdeling, waardoor gerechten perfect worden bereid. Veiligheidsfuncties zoals kindersloten verhogen de gebruiksveiligheid.

Inventum koelkasten

Inventum koelkasten staan bekend om hun energiezuinige werking en ruime opbergmogelijkheden. Ze bieden handige functies zoals snelkoeling, verstelbare schappen en speciale lades voor groenten en fruit. Het strakke design past in elke moderne keuken, terwijl de stille werking de koelkast geschikt maakt voor open keukens.

Inventum kookplaten

Inventum kookplaten zijn er in inductie-, gas- en keramische modellen, allemaal met precieze temperatuurregeling. Ze bieden functies zoals boosters voor snel koken, automatische uitschakeling voor extra veiligheid en touch-bediening voor gebruiksgemak. Het slanke ontwerp maakt ze ideaal voor elke keuken.

inventum keukenapparaten

Inventum magnetrons

Inventum magnetrons combineren veelzijdigheid met gemak, met functies zoals snelopwarmen, ontdooiprogramma's en verschillende kookprogramma's. De digitale bediening en het ruime interieur maken ze geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten. Hun compacte ontwerp bespaart ruimte in de keuken.

Inventum ovens

Inventum ovens bieden verschillende kookmogelijkheden met opties zoals grillen, bakken en heteluchtcirculatie. Hun ruime interieur en verschillende rekhoogtes maken het bereiden van meerdere gerechten tegelijk mogelijk. Met een laag stroomverbruik en een modern design zijn ze een waardevolle aanvulling in elke keuken.

Inventum vaatwassers

Inventum vaatwassers zijn stil en efficiënt, met programma's voor alle vaattypes. Functies zoals verstelbare rekken, een halve belading optie en startuitstel besparen water en energie. Met een stijlvol ontwerp en eenvoudige bediening passen ze naadloos in elke moderne keuken, en verhogen ze het dagelijkse gebruiksgemak.

Inventum vriezers

Inventum vriezers bieden energiezuinige en ruime opslag van voedsel. Ze hebben handige functies zoals snelvriezen, verstelbare schappen en transparante lades voor eenvoudig overzicht. Het moderne ontwerp zorgt ervoor dat ze perfect passen in zowel keuken als bijkeuken, terwijl de stille werking geluidshinder voorkomt.

Over Inventum

Inventum keukenapparatuur

Inventum zag het levenslicht ruim 100 jaar geleden. Een opvallende tijd voor een merk huishoudelijke apparaten dat gebruik maakt van elektronische voorzieningen, aangezien er toen nog nauwelijks gebruik werd gemaakt van stroom. Alexander Vosmaer vond dat echter niet belangrijk en begon het merk desondanks. Hij kreeg zijn gelijk, want in 100 jaar is Inventum uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een groot merk dat wereldwijd tevreden klanten heeft. Inventum ziet het nu als zijn plicht om milieuvriendelijk te produceren en jou te voorzien van energiezuinige apparaten. Wie gaat voor Inventum, kiest dan ook automatisch voor duurzaamheid.