Samsung keukenapparatuur

Samsung keukenapparatuur vergelijken

Bij het merk Samsung denk je waarschijnlijk direct aan hun televisies of smartphones. Maar wist je dat het Zuid-Koreaanse merk ook een grote speler is in de keukenapparatuur branche? Samsung produceert o.a. hoogwaardige koelkasten, ovens en vaatwassers. Bij Slimster kun je al het Samsung keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind je de beste deal!

Maak gebruik van ons vergelijkingsmenu om alle keukenapparaten van Samsung te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar het energielabel, de netto capaciteit en het maximale vermogen. Op de productpagina zie je alle actuele aanbiedingen en hier selecteer je direct de goedkoopste webshop!

samsung keukenapparatuur
keukenapparatuur samsung

Samsung koelkasten

Samsung koelkasten bieden geavanceerde technologie zoals de Family Hub, een smart display voor voedselbeheer en entertainment. Twin Cooling Plus zorgt voor optimale luchtvochtigheid en versheid, terwijl SpaceMax-technologie meer opslagruimte creëert zonder extra buitenafmetingen.

Samsung kookplaten

Samsung kookplaten combineren stijl en functionaliteit met Virtual Flame Technology, die visuele indicatie van warmte biedt. FlexZone Plus biedt flexibiliteit bij het koken met verschillende panformaten. De touch-bediening en Wi-Fi-connectiviteit zorgen voor een moderne, intuïtieve kookervaring.

Samsung magnetrons

Samsung magnetrons hebben Smart Moisture Sensor voor perfecte resultaten door automatisch de kooktijd en -vermogen aan te passen. HotBlast-technologie zorgt voor snellere en gelijkmatigere verwarming. Het EasyClean-interieur maakt onderhoud eenvoudig, terwijl het slanke design in elke keuken past.

Samsung ovens

Samsung ovens bieden functies zoals Dual Cook, waarmee je twee gerechten tegelijkertijd kunt bereiden op verschillende temperaturen. Pyrolyse zelfreiniging zorgt voor gemakkelijk onderhoud. Met een moderne, intuïtieve touch-bediening en ruime binnenkant zijn deze ovens ideaal voor elke keuken.

Samsung vaatwassers

Samsung vaatwassers zijn uitgerust met WaterWall-technologie voor grondige reiniging en Zone Booster voor intensieve reiniging van hardnekkig vuil. De FlexLoad-ruimte indeling maakt beladen eenvoudig en efficiënt. Stille werking en energiezuinige programma’s verhogen het gebruiksgemak en de efficiëntie.

Samsung vriezers

Samsung vriezers bieden NoFrost-technologie voor onderhoudsvrij gebruik en All-Around Cooling voor gelijkmatige temperatuurverdeling. De Power Freeze-functie versnelt het invriesproces, ideaal voor verse levensmiddelen. Met een ruim, flexibel interieur en energiezuinig ontwerp passen ze perfect in elke moderne keuken.

Over Samsung

Samsung keukenapparatuur

Het Zuid-Koreaans Samsung zag het levenslicht in 1938 in Daegu, in Zuid-Korea. Het is een nationale trots in Zuid-Korea, want Samsung is het enige merk uit dit land dat wordt genoemd in de Top 100 van Sterke Merken. Er werken dan ook meer dan 208.000 mensen bij Samsung en het bedrijf handelt in meer dan 58 verschillende landen. De filosofie achter het bedrijf is echter nooit veranderd. Bij alles wat het merk doet, streeft het er namelijk naar om het levensplezier van mensen te vergroten. Het merk mag zich dan ook met trots een “verantwoordelijke wereldburger” noemen.

Veelgestelde vragen over Samsung keukenapparaten