AEG keukenapparatuur

Ben jij je keuken aan het verbouwen of laat je een compleet nieuwe keuken plaatsen? Dan is het uitzoeken van de juiste keukenapparatuur soms een lastige klus. Slimster maakt het je graag makkelijker. Bij ons kun je alle AEG keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Wij hebben het actuele aanbod van keukenapparaten van AEG voor je op een rij gezet. Bekijk onder andere alle fornuizen, koelkasten en vriezers om de beste deal te vinden!

AEG keukenapparatuur vergelijken

Voordat je een keukenapparatuur gaat kopen, is het slim om merken en modellen kieskeurig te vergelijken. Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle AEG keukenapparaten te vergelijken op kenmerken en functies die jij belangrijk vindt. Heb jij een apparaat gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Op de productpagina vind je alle actuele aanbiedingen van Nederlandse en Belgische webshops. Selecteer de laagste prijs en bestel veilig online.

aeg keukenapparaten

AEG fornuizen

AEG heeft een aantal fornuizen in hun assortiment. Dit zijn vooral elektrische fornuizen met een inductie kookplaat of keramische kookplaat. Er zijn ook nog enkele AEG gasfornuizen te koop. De AEG fornuizen bieden Duitse kwaliteit en behoren tot de meest betrouwbare modellen. Ze bieden functies als MaxiSense, PowerBoost en de SenseCook thermometer.

AEG koelkasten

Wil jij je boodschappen op de optimale manier bewaren en vers houden? Dan is een AEG koelkast precies wat je zoekt. AEG koelkasten zijn voorzien van innovatieve functies zoals DynamicAir, TasteGuard filter en TwinTech No Frost. Je hebt bij AEG keus uit een ruim aanbod koelkasten, met onder andere koelvriescombinaties, tafelmodel en kastmodel koelkasten.

AEG kookplaten

In een groot deel van de Nederlandse huishoudens is een AEG kookplaat te vinden. de AEG kookplaten staan bekend om hun lange levensduur, krachtige kookzones en gebruiksvriendelijkheid. AEG verkoopt voornamelijk inductie kookplaten, maar er zijn ook nog enkele gaskookplaten van dit merk verkrijgbaar. De Hob2Hood technologie zorgt voor automatische afzuiging.

AEG magnetrons en ovens

Met een AEG (combi)magnetron kun je eenvoudig restjes eten opwarmen en producten ontdooien. Ze zijn simpel in het gebruik en bieden veel waar voor je geld. Wil je complete maaltijden bereiden? Dan is een AEG oven een uitstekende keuze. Deze apparaten bieden een grote capaciteit en hoog vermogen voor hetelucht en grill. Ideaal voor de keuken van elke hobbykok.

AEG vaatwassers

Geen zin meer om met de hand af te wassen? Een AEG vaatwasser helpt je uit de brand. Bij Slimster kun je alle AEG vaatwassers vergelijken en vind je altijd de beste online aanbieding. Het Duitse merk produceert hoogwaardige afwasmachines, zowel inbouw modellen als vrijstaande vaatwassers. Met functies als ComfortLift, ProClean en AirDry neemt een vaatwasser van AEG jou al het werk uit handen.

AEG vriezers

Het aanbod AEG vriezers is kleiner dan van de andere huishoudelijke apparaten die ze produceren. Toch vind je bij AEG enkele vriezers van zeer hoge kwaliteit. Vooral hun vrieskasten en tafelmodel vriezers zijn erg populair in Nederland. Deze diepvriezers bieden een flexibele indeling, hoog invriesvermogen en handige bediening. Bij Slimster vind je natuurlijk de goedkoopste aanbieding.

Over AEG keukenapparaten

AEG keukenapparatuur

Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft Aktiengesellschaft, oftewel AEG, werd opgericht in 1883 door Emil Rathenau in Frankfurt. Waar het merk begon als een klein project, groeide het al snel uit tot een grote multinational met veel verschillende productgroepen. Het merk produceert sinds de late jaren ’90 magnetrons en maakt hiervoor gebruik van de opgedane ervaring door de loop van de jaren. De magnetrons zien hierdoor uitgerust met de laatste snufjes, zoals OptiSight, Quick Time en Prosight Plus. Het motto van het merk is dat het altijd wil blijven vernieuwen en dat zien we dan ook direct terug aan de innovatieve designs van het Duitse merk.