AEG vaatwasser kopen

AEG vaatwassers

Kies je voor AEG, dan kies je voor kwaliteit. Al ruim 125 jaar is AEG een grote speler op de huishoudelijke markt. ‘Perfekt in Form und Funktion’ is de slogan die het Duitse merk nastreeft. De AEG vaatwassers zijn dan ook stijlvol en innovatief. Het merk levert bovendien topkwaliteit voor een goede prijs. Het bedrijf zit net onder de duurste merken en heeft daardoor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je besluit een afwasautomaat van AEG te kopen, dan haal je gegarandeerd een sterke machine in huis, waar je lang plezier van hebt. Vrijstaand, onderbouw, inbouw; jij noemt het en AEG heeft het.

5 resultaten

AEG FSE83847P

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 42 dB
AEG FSE83847P
€ 1144,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

AEG FEE74716PM

Semi-ingebouwd , 15 couvert(s) , 44 dB
AEG FEE74716PM
€ 799,-
Semi-ingebouwd
15 couvert(s)

AEG FSB53927Z

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 42 dB
AEG FSB53927Z
€ 639,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

AEG FSE74717P

Volledig ingebouwd , 15 couvert(s) , 42 dB
AEG FSE74717P
€ 949,-
Volledig ingebouwd
15 couvert(s)

AEG FSK73778P

Volledig ingebouwd , 15 couvert(s) , 39 dB
AEG FSK73778P
€ 929,-
Volledig ingebouwd
15 couvert(s)

AEG vaatwassers vergelijken

Ben jij op zoek naar een AEG vaatwasser? Voordat je beslist welk model je gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt je hier graag bij! Op onze website kun je alle afwasmachines van AEG vergelijken op prijs, specificaties en reviews. Kijk bijvoorbeeld naar kenmerken als energielabel, aantal couverts en beladingssensor. De AEG vaatwassers kenmerken zich door hun energiezuinigheid (vaak energielabel A+++ of zuiniger) en bieden ruimte voor 12 tot 14 couverts. Heb jij een vaatwasmachine gevonden die voldoet aan jouw eisen? Op de productpagina zie je direct welke webshop de laagste prijs heeft!

Waarom AEG?

De vaat wordt exceptioneel goed schoon met een AEG afwasmachine. Velen gingen je voor en waren uitermate tevreden over de wasresultaten. AEG heeft het gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Zo zijn de inbouwvaatwassers uitgerust met TimeBeam, waarmee de resterende tijd op de vloer wordt geprojecteerd. Het Duitse merk heeft ook verschillende handige afwasprogramma’s voor glas, een kort programma, een programma voor de extra vieze vaat en nog veel meer. Bovendien zijn AEG vaatwassers uitzonderlijk stil, namelijk slechts 41 dB. Dit is één van de laagste geluidsniveaus waarin afwasmachines beschikbaar zijn. AEG gaat ’s nachts echter nóg lager, tot 39 dB. Dankzij het Night Cycle programma kan je rustig slapen zonder rammelende geluiden van jouw vaatwasser te horen.

Ben jij op zoek naar de beste vaatwasser?
Bekijk de beste vaatwassers

AEG afwasmachine kopen

Ben je overtuigd geraakt van het feit dat een AEG vaatwasser het beste bij jouw situatie past en heb je een mooi model gevonden? Slimster zet alle verkooppunten voor jou op een rij. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de door jou gekozen vaatwasser. Vervolgens krijg je een overzicht van alle webwinkels die deze AEG afwasmachine verkopen. Boven aan in de rij staat de goedkoopste webshop. Daarnaast kan je de winkels ook vergelijken op levertijd en bezorgkosten. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is veilig betalen en de afwasmachine is van jou!