Black Friday vaatwasser deals

Black Friday vaatwasser deals

Black Friday 2024

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november. Aansluitend valt Cyber Monday op 27 november 2023. Gedurende het hele weekend zullen er veel online aanbiedingen en kortingen te vinden zijn voor afwasmachines.

Tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend mag je veel korting verwachten op vaatwassers, witgoed en andere huishoudelijke apparaten. Black Friday is traditioneel gezien het startschot van de uitverkoop voor de feestdagen. Veel webwinkels stunten met fikse kortingen en aanbiedingen. Dit is hét ideale moment om een nieuwe energiezuinige vaatwasser, inbouw vaatwasser of vrijstaande vaatwasser te kopen!

Ben jij benieuwd naar alle Black Friday vaatwasser aanbiedingen van 2024? Slimster houdt jou op de hoogte van de beste acties van o.a. Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en andere witgoedwinkels!

De beste Black Friday vaatwasser aanbiedingen

Dit betekent dat grote webwinkels in Nederland strooien met korting op vaatwassers. Is jouw vaatwasser aan vervanging toe? Dan is Black Friday een mooie dag om een scherpe aanbieding te vinden. Maar welke Nederlandse webshops doen mee en waar kun je jouw vaatwasser het goedkoopst kopen? Op deze pagina zie je een overzicht van alle Black Friday vaatwasser aanbiedingen!

Meer korting op vaatwassers tijdens Black Friday?

Ook andere webshops zoals Wehkamp, Expert, Amazon en Witgoedhuis zullen veel korting op een nieuwe vaatwasser geven tijdens Black Friday. Zodra wij weten welke aanbiedingen zij hebben zie je deze direct op Slimster.nl!

Black Friday witgoed aanbiedingen

Vaatwasser kopen tijdens Black Friday? Dan heb je de keus uit alle bekende witgoed merken en soorten vaatwassers. Ga jij voor een inbouw vaatwasser? Of toch liever voor een energiezuinige vaatwasser? Black Friday vaatwassers koop je van o.a. Bosch, Siemens, AEG, Whirlpool, BEKO en Miele.

Wat is Black Friday?

Black Friday vaatwasser deals

Black Friday is een jaarlijks winkelevenement dat oorspronkelijk in de Verenigde Staten begon en plaatsvindt op de dag na Thanksgiving, wat de start van het vakantieseizoen markeert. Het staat bekend om de aanzienlijke kortingen en aanbiedingen die (web)winkels bieden op een breed scala aan producten, zowel in fysieke winkels als online.

Bekijk hier ons overzicht van alle Black Friday 2024 aanbiedingen.