Candy vaatwasser kopen

Candy vaatwassers

Al meer dan een halve eeuw is Candy een toonaangevend bedrijf op het gebied van huishoudelijke apparaten. Naast wasdrogers, wasmachines, koelkasten en inbouwapparatuur maakt het Italiaanse merk ook uitstekende vaatwassers. Net na de oorlog produceerde Candy de eerste vaatwasser. Alle ervaring die het bedrijf de jaren die daarop volgden heeft opgedaan, heeft vandaag de dag het gevolg dat het prachtige, innovatieve afwasautomaten levert. Innofatief is Candy zeker. Wat dacht je bijvoorbeeld van hun fornuizen met ingebouwde vaatwasser? Deze modellen combineren een kookplaat, met oven en een afwasmachine. Via Slimster vergelijk je alle Candy vaatwassers en vind je direct de beste online aanbieding!

3 resultaten
Candy CDIH 1L949
Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 49 dB
Candy CDIH 1L949
Geen reviews
€ 349,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)
Candy CDPH 2L1049W
Vrijstaand , 10 couvert(s) , 49 dB
Candy CDPH 2L1049W
Geen reviews
€ 339,-
1 prijs
Vrijstaand
10 couvert(s)
Candy CDPN 1L390SW
Vrijstaand , 13 couvert(s) , 54 dB
Candy CDPN 1L390SW
Geen reviews
€ 430,-
1 prijs
Vrijstaand
13 couvert(s)

Candy vaatwassers vergelijken op Slimster

Op deze website staan alle verschillende vaatwassers van Candy. Of je nu zoekt naar inbouw, onderbouw of vrijstaand; wij hebben het online. Je kunt hier de verschillende modellen en merken vaatwassers bekijken en vergelijken. Je kan er ook voor kiezen uitsluitend Candy afwasmachines te selecteren, als je er al zeker van bent dat je voor dit merk gaat kiezen. In het filtermenu geeft je jouw voorkeuren aan, waarop wij jou vaatwassers laten zien, die aansluiten bij jouw wensen. Deze werkwijze bespaart jou tijd én moeite en is ook nog eens heel eenvoudig uit te voeren. Slimster helpt jou bij elke stap!

Waarom Candy?

Candy levert goede kwaliteit voor een passende prijs. De vaatwassers van het merk zijn van alle gemakken voorzien. Startuitstel, glans- en zoutindicatoren, keuze uit verschillende programma’s en dat samen voor een goed bedrag. De meeste modellen hebben energielabel A+ en een waterverbruik rond 15 liter. Het uiterlijk van een Candy vaatwasser is niet heel bijzonder, maar de functionaliteit des te beter.

Daarnaast levert Candy ook compacte vaatwassers. Deze kleine afwasmachines zijn zeer geschikt voor studenten of 1 - 2 persoonshuishoudens. Aangezien je veel minder vieze vaat hebt, is een grote vaatwasmachine overbodig. Een kleine vaatwasser maakt jouw borden net zo schoon, maar verbruikt minder stroom en water!

Zoek jij de beste compacte afwasmachine?
Beste afwasmachines

Candy afwasmachines vergelijken

Heb jij kieskeurig alle afwasmachines vergeleken en zit jouw ideale vaatwasser ertussen? Door op het gewenste product te klikken, ga je naar de productpagina. Hier kan je de verschillende webwinkels met elkaar vergelijken. Kies de voordeligste webwinkel en bestel jouw nieuwe afwasmachine veilig online.