Electrolux vaatwasser kopen

Electrolux vaatwassers

Electrolux denkt aan jou. Jouw gebruikersgemak staat voorop in de ontwerpen van dit huishoudmerk. In meer dan 150 landen staan mensen in de rij voor een product van Electrolux. Zo ook voor vaatwassers. Electrolux is uitgegroeid tot één van de pioniers op de huishoudelijke markt. De afwasmachines zijn voorzien van alle laatste technologische vernieuwingen. Energiezuinigheid en een laag waterverbruik staan hoog in het vaandel bij Electrolux. Het energieverbruik wordt zo laag mogelijk gehouden. Bovendien zijn de vaatwassers ook nog eens uiterst betaalbaar. Vergelijk via Slimster alle Electrolux vaatwassers en vind eenvoudig de webwinkel met de laagste prijs!

2 resultaten
Electrolux FSS5367XZ
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 42 dB
Placeholder
Geen reviews
€ 649,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)
Electrolux EEM69300IX
Semi-ingebouwd , 15 couvert(s) , 44 dB
Electrolux EEM69300IX
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
15 couvert(s)

Electrolux vaatwassers vergelijken

Op onze website is het heel eenvoudig om verschillende typen vaatwassers te bekijken en te vergelijken. Twijfel je tussen een volledig of gedeeltelijk geïntegreerd model? En wil je per se een energieklasse van A+++ voor je vaatwasser? Geef deze en andere voorkeuren aan in het speciale menu links in beeld. Wij tonen je vervolgens uitsluitend modellen die aan jouw eisen voldoen. Wees nauwkeurig en bekijk alles rustig. Zo verzeker je jezelf van een Electrolux afwasmachine die bij jouw situatie aansluit. Als je een geschikt model hebt gevonden en deze direct online wil kopen, hoef je slechts enkele klikken met de muis te doen om het officieel te maken. Slimster.nl; voor jouw gemak!

Waarom Electrolux?

Zoals gezegd: Electrolux produceert kwaliteit voor een hele schappelijke prijs. Energiezuinigheid staat voorop en de vaatwassers van het merk zijn voorzien van labels A tot A+++, waarmee je tot wel 30 procent minder energie verbruikt dan met het enkele A. De meeste vaatwassers zijn behoorlijk stil met een geluidsniveau rond de 49 dB. Electrolux vaatwassers hebben een prachtig klassiek wit uiterlijk en passen goed in elke keuken.

Hoewel het aanbod Electrolux afwasmachines op dit moment niet heel groot is in Nederland, heb je wel de keus uit hoogwaardige modellen. Bekijk op deze pagina alle Electrolux inbouw vaatwassers en vergelijk ze op de voor jou belangrijke kenmerken. Slimster zet de prijzen op een rij, zodat jij nooit meer teveel betaald voor een afwasmachine!

Benieuwd naar de beste onderbouw vaatwassers?
Beste onderbouw vaatwassers

Electrolux afwasmachines kopen via Slimster

Heb je alle Elextrolux vaatwassers vergeleken en heb je jouw droom afwasmachine gevonden? Nog maar een paar klikken en voor je het weet staat deze vaatwasser bij jou in huis! Ga naar de productpagina om de verschillende webshops te vergelijken op onder andere prijs, voorraad en verwachtte levertijd. De goedkoopste afwasmachine staat bij de bovenste webwinkel. Via Slimster betaal je altijd veilig!