Exquisit vaatwasser kopen

Exquisit vaatwassers

Exquisit geniet internationale bekendheid als leverancier van huishoudelijke apparatuur. Het motto van Exquisit is ‘value for money’ en er worden dan ook dagelijks nieuwe innovatieve Exquisit-producten ontworpen en ontwikkeld. Een vaatwasser van Exquisit is uitgerust met de laatste technieken en allerlei handige functies. Voor een lage prijs heb je al een afwasmachine van het merk in huis. Via Slimster kun je alle Exquisit vaatwassers vergelijken en vind je snel de beste aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Exquisit vaatwassers vergelijken

Wil je een Exquisit vaatwasser, maar weet je niet welke het beste bij je past? Door te vergelijken met behulp van Slimster vind je vanzelf de ideale afwasautomaat voor jouw keuken. Geef eerst in het filtermenu je voorkeuren aan, zoals de prijsklasse of de energieklasse waaraan jouw vaatwasser dient te voldoen. Kies vervolgens maximaal vier verschillende modellen en klik op ‘vergelijken’. Er verschijnt nu een gedetailleerd overzicht met alle belangrijke informatie. Neem de tijd, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Online kopen kan daarna direct en snel op Slimster.nl!

Waarom Exquisit afwasmachines?

Vaatwassers van Exquisit zijn zeer geruisloos en uiterst energiezuinig. Voor elke keuken is er wel een passende Exquisit vaatwasser te vinden. Het ruimste model kan worden volgeladen met 15 couverts. Je zal dankzij de 45 dB van de apparaten geen last hebben van vervelende geluiden, want de afwasautomaten zijn bijna helemaal geruisloos. Daarnaast heeft Exquisit nog een aantal handige functies toegevoegd:

  • Met Sensor Technologie wordt de grootte van de lading en het niveau van de vervuiling gemeten.
  • Het Automatische Programma past het programma en de temperatuur direct aan naar aanleiding van de metingen van de Sensor Technologie.
  • Het water bereikt alle vieze vaat dankzij de vier sproeiniveaus via de twee sproeiarmen van het Intens Water-systeem.
Zoek je de beste inbouw vaatwasser van dit moment?
Beste inbouw vaatwassers

Exquisit vaatwasser kopen via Slimster

Heb je een vaatwasser compleet naar wens kunnen vinden? Wanneer je klikt op de afwasmachine die jij wilt aanschaffen dan kom je op de productpagina. Hier kan je de verschillende webshops met elkaar vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld op prijs (de goedkoopste staat bovenaan), voorraad en verzendkosten. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is veilig betalen. Voor je het weet staat jouw ideale Exquisit vaatwasser thuis alle vuile vaat weg te werken!

Wil je graag een inbouw vaatwasser kopen? Let dan goed op de nismaten! De ruimte die je hebt om de afwasmachine in te plaatsen is een belangrijk gegeven. Deze maten moet goed aansluiten bij de afmeting van de Exquisit inbouw vaatwasser. Slimster geeft je gelukkig altijd de bijpassende nismaat.