Vaatwassers vergelijken op aantal couverts

Vaatwassers vergelijken op aantal couverts

Je zult het vast vaker hebben zien staan in de zoektocht naar de juiste vaatwasser: het woord ‘couverts’. Deze eenheid staat voor de vaat die per één persoon in de vaatwasser wordt gestopt, kortom: de belading. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bord, bestek, een glas, een beker en een kommetje. Afhankelijk van jouw gezinsgrootte kun je een voorkeur hebben voor een afwasmachine met een bepaalde vulcapaciteit. Vaatwassers met minder ruimte zijn vaak compact en verbruiken weinig energie. Afwasmachines met een grotere inhoud wassen daarentegen meer vaat in 1 wasbeurt weg.

Via Slimster kun je gemakkelijk verschillende vaatwassers vergelijken op het aantal couverts dat zij in 1x kunnen wassen. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke aantallen!

Zoals je ziet kun je specifiek op aantal bestekken vergelijken. Je kunt er echter ook voor kiezen om te kijken naar alle XL-vaatwassers of XXL-vaatwassers. Dit zijn ruime afwasmachines met flexibele inrichting, zodat je nog meer couverts per wasbeurt kunt vaatwassen.

Kies de vaatwasser met het aantal couverts dat goed aansluit bij jouw situatie. Een klein gezin heeft genoeg aan 9 of 10 couverts, terwijl een familie met 3 of meer kinderen 14 of meer couverts kan gebruiken!

Afwasmachine kopen?

Alle afwasmachines kun je via Slimster vergelijken op het aantal couverts. Heb jij een geschikt model gevonden? Dan kun je deze direct en gemakkelijk online aanschaffen. Selecteer een scherpe aanbieding van een van onze aangesloten webshops en profiteer maximaal van dit online voordeel!