Vaatwasser met 10 couverts kopen

Vaatwassers met 10 couverts

Zoek jij een vaatwasser met 10 couverts? Op deze pagina vind je alle vaatwassers van Slimster met 10 couverts. Zowel Siemens, Beko als Bosch voorzien jou in de hoogste kwaliteit vaatwassers met 10 couverts. Je kunt kiezen voor uiterst energievriendelijke apparaten met energielabel A+ naast A++ en zelfs A+++. Zowel als het gaat om inbouw, vrijstaand als onderbouw heeft Slimster de beste vaatwassers voor jou in het assortiment. Bekijk alle modellen en vind de beste online aanbieding! Een vaatwasser met ruimte voor 10 bestekken is zeer geschikt voor tweepersoons-huishoudens en kleine gezinnen.

3 resultaten

Bosch SRV4XMX16E

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 46 dB
Bosch SRV4XMX16E
€ 569,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

Indesit DSIC 3M19

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 49 dB
Indesit DSIC 3M19
€ 429,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

ATAG VA4110MT

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 44 dB
ATAG VA4110MT
€ 1022,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

Vaatwassers met 10 couverts vergelijken

Ben jij opzoek naar de perfecte vaatwasser om online te kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Slimster. Wij werken samen met diverse partners, waarbij je het assortiment van webshops kunt vergelijken. Zie jij een goede aanbieding voor een goedkoop model, dan kun je deze gemakkelijk kopen met enkele klikken op de muis. Bekijk en vergelijk diverse modellen op gedetailleerd niveau om tot jouw keuze te kopen. Waar zijn de vaatwassers te koop? Bij de aangesloten webshops van Slimster!

Uitleg 10 couverts

Je zult het vast vaker hebben zien staan in jouw zoektocht naar de juiste vaatwasser: het woord ‘couverts ’. Deze eenheid staat voor de vaat die per één persoon in de vaatwasser wordt gestopt, kortom: de belading. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bord, bestek, een glas, een beker en een kommetje. Wanneer we het hebben over 10 couverts, kun je per wasbeurt dus gemakkelijk de vaat van 10 personen schoonmaken. Vaatwassers met 10 couverts zijn trouwens relatief aan de kleine, compacte kant. De meeste vaatwassers maken namelijk gebruik van 12 couverts en zijn daarbij rond de 60 cm breed.

Beste compacte vaatwasser van dit jaar kopen?
Beste compacte vaatwassers

Afwasmachine tien couverts kopen?

Heb jij een tweepersoonshuishouden of klein gezin? Dan kan een afwasmachine met tien couverts perfect passen bij jouw situatie. Voordat je beslist welk model je gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Slimster.nl helpt je graag op weg. Kijk scherp naar kenmerken als de energieklasse, de diverse vaatwasprogramma's en alle functies. Heb jij een 10 couvert vaatwasser gevonden die voldoet aan jouw eisen? Dan kun je deze veilig online bestellen bij de webwinkel met de laagste prijs!