Vaatwasser met 9 couverts kopen

Vaatwassers met 9 couverts

Wil jij een vaatwasser kopen met 9 couverts, maar weet je niet welk model het beste bij jou past? Maak dan gebruik van het systeem van Slimster. Wij werken met een handig vergelijkingssysteem, waarmee je online verschillende afwasmachines met 9 couverts kunt vergelijken. Op deze pagina vind je ons totaalassortiment vaatwassers met 9 couverts. Merken als ATAG, Bosch en Siemens produceren deze smalle vaatwassers en leveren een hoge kwaliteit. Je kunt de modellen onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je ze vervolgens online kopen, dan kun je dat in een handomdraai doen. Slimster: een kind kan de was doen! Voor zowel inbouw, onderbouw als vrijstaande vaatwasmachines zit je bij ons goed!

9 resultaten

AEG FSE62417P

Semi-ingebouwd , 9 couvert(s) , 44 dB
AEG FSE62417P
€ 539,-
Semi-ingebouwd
9 couvert(s)

Miele G 5640 SC SL

Vrijstaand , 9 couvert(s) , 44 dB
Miele G 5640 SC SL
€ 825,-
Vrijstaand
9 couvert(s)

ETNA VW47SM

9 couvert(s) , 47 dB , 81.5 cm
ETNA VW47SM
€ 469,-
9 couvert(s)

Bosch SRV2HKX41E

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 46 dB
Bosch SRV2HKX41E
€ 539,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Bosch SRV4HKX53E

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 45 dB
Bosch SRV4HKX53E
€ 569,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Bosch SPS2IKW04E

Vrijstaand , 9 couvert(s) , 48 dB
Bosch SPS2IKW04E
€ 499,-
Vrijstaand
9 couvert(s)

Bosch SPS2IKI04E

Vrijstaand , 9 couvert(s) , 48 dB
Bosch SPS2IKI04E
€ 599,-
Vrijstaand
9 couvert(s)

Electrolux EES42210L

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 44 dB
Electrolux EES42210L
€ 725,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Vaatwassers 9 couverts vergelijken

Ben jij op zoek naar die perfecte vaatwasser met 9 couverts? Via Slimster vind je het apparaat waarnaar je op zoek bent! Maak gebruik van ons filtermenu om gericht te zoeken naar goede modellen. Je kunt vervolgens online verschillende apparaten vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld op de maximale belading, het geluidsniveau en het energielabel. Heb je jouw droommodel gevonden, dan kun je die online kopen via Slimster. Door in te gaan op een van de scherpe online aanbiediingen bespaar je maximaal op de aanschaf van jouw nieuwe afwasmachine.

Uitleg 9 couverts

Weet je niet precies wat we bedoelen met couverts ? Wel nu, een couvert staat voor de eenheid als het gaat om de belading van de vaatwasser. De vaatwasser wordt natuurlijk iedere dag volgeladen met vaat, zoals kopjes en schotels, maar een unieke couvert is de eenheid per persoon. Kortom: wat je zelf verbruikt wat betreft het servies. Denk hierbij aan een bord, kopje, een kom, bestek, een glas en een beker. Schaf je een afwasmachine aan met 9 couverts vulinhoud, dan haal je een machine in huis die per wasbeurt de vaat van 9 personen kan schoonmaken. Het gemiddelde aantal couverts voor vaatwassers is 12, dus met een model met 9 couverts haal je wel een kleiner, compacter model in huis.

Een kenmerkende eigenschap van de afwasmachines met ruimte voor 9 bestekken is dat ze vaak een breedte van 45 cm hebben. Dit in tegenstelling tot de ruimere vaatwassers, welke een breedtemaat van 60 centimeter hebben. De 9 couverts vaatwassers zijn dus smaller, waardoor je ze ook makkelijker in een kleine ruimte kunt plaatsen.

Direct de beste compacte vaatwassers vergelijken?
Beste compacte vaatwassers

Afwasmachine met negen couverts kopen?

Ben jij geïnteresseerd in een afwasmachine met 9 couverts? Op Slimster.nl helpen we jou bij het vinden van de geschikte vaatwasser. Voordat je beslist welke je gaat kopen is het belangrijk om kieskeurig te vergelijken. Kijk hierbij naar specificaties als het energielabel, de functies en het aanbod vaatwasprogramma's. Heb jij een geschikte vaatwasmachine gevonden? Door op het gewenste model te klikken kom je op de productpagina. Hier kan je de verschillende webshops vergelijken. Kijk bijvoorbeeld welke webwinkel het goedkoopst is of wat de verwachtte levertijd per winkel is. Kies een webshop die jou aanspreekt en bestel jouw nieuwe vaatwasser met 9 couverts veilig online via Slimster.

Een afwasmachine met 9 couverts is ideaal voor twee personen of een gezin met klein kind. Woon jij alleen? Dan kun je het best alle vaatwassers met 6 couverts vergelijken!