XL vaatwasser kopen

XL vaatwassers

Wanneer je onderdeel uitmaakt van een groot huishouden, is het verstandig om te gaan voor een wat grotere vaatwasser. Op deze manier weet je zeker dat je alle vaat in één keer schoon kunt krijgen. Slimster.nl raadt jou dan ook een XL vaatwasser aan met 14 couverts. Onze webshops verkopen dergelijke vaatwassers in diverse soorten. Zo kun je kiezen voor een model met energieklasse A+ tot en met maar liefst A+++. Bovendien kun je gaan voor een apparaat met muisstille resultaten. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien welke apparaten wij precies verkopen. Heb jij een vaatwasser gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check snel de prijstabel en zie direct welke winkel de laagste prijs heeft!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

XL vaatwassers vergelijken

Via Slimster kan je verscheidene XL vaatwassers online met elkaar vergelijken. Zo kan je gaan voor goedkope vaatwassers met een hoge kwaliteit. Gebruik ons filtermenu links in beeld om jouw zoekvoorkeuren op te geven. Vergelijk de modellen bijvoorbeeld op energieklasse, geluidsniveau en de verschillende programma's. Vervolgens zie je de modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel op deze pagina in beeld verschijnen.

Uitleg couverts

Een XL vaatwasser maakt gebruik van 14 couverts. Een couvert is feitelijk niets anders dan een eenheid voor de belading van een vaatwasser. Een model met één couvert heeft genoeg ruimte om de vuile vaat van één persoon voor één dag te kunnen herbergen. Denk hierbij aan een bord, een kopje, een mok, bestek, een kom en dergelijk servies. Kies je dus voor een vaatwasser met 14 couverts, dan kan je hier de vaat in kwijt van 14 personen. Kortom: genoeg ruimte in jouw vaatwasser om een groot huishouden mee te voorzien van een schone vaat. Wij hebben vaatwassers in ons assortiment van diverse merken. Dit zijn onder andere Asko, Miele, Siemens, Bosch, Indesit en Whirlpool.

Op zoek naar de beste koop en getest vaatwasser?
Beste vaatwassers

XL afwasmachine kopen

Heb je kieskeurig de verschillende XL vaatwassers met elkaar vergeleken en heb je jouw ideale machine gevonden? Je bent nu bijna klaar met de aankoop. Klik op het gewenste model, je komt nu op de productpagina terecht. Hier kan je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Kijk waar de afwasmachine het goedkoopst is en welke webshop het snelst levert. Kies de gewenste webwinkel, betaal via Slimster altijd veilig en misschien heb jij morgen al een nieuwe vaatwasser in huis!