Onderbouw vaatwasser kopen

Onderbouw vaatwasser

Op zoek naar een onderbouw vaatwasser voor een goede prijs? Op onze website Slimster.nl vind je een handig overzicht van de meest voordelige modellen. Een onderbouw vaatwasser kan zeer eenvoudig in de keuken worden geplaatst. Het is namelijk een losse machine met een eigen deur die niet gelijk is aan de deuren van de keukenkastjes. Een onderbouw vaatwasser wordt doorgaans onder het aanrecht geplaatst, het heeft zelf geen werkblad. Even als bij inbouw vaatwassers zijn er verscheidene decorlijsten mogelijk. Via Slimster vind je een ruim aanbod aan onderbouw afwasmachines. Maar ook inbouw vaatwassers en vrijstaande vaatwassers kan je bij ons vergelijken.

Onderbouw vaatwassers bieden jou als particulier verschillende voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen hieronder voor je uiteengezet:

  • Ze zijn goed in hoogte verstelbaar
  • Er kan een doorlopende keukenplint worden gebruikt
  • Ze zijn goed in te passen in een bestaande keuken
3 resultaten

Smeg STFABWH3

Onderbouw , 13 couvert(s) , 44 dB
Smeg STFABWH3
€ 1499,-
Onderbouw
13 couvert(s)

Siemens SN45ES57CE

Onderbouw , 14 couvert(s) , 42 dB
Siemens SN45ES57CE
€ 899,-
Onderbouw
14 couvert(s)

Smeg STFABCR3

Onderbouw , 13 couvert(s) , 44 dB
Smeg STFABCR3
€ 1499,-
Onderbouw
13 couvert(s)

Onderbouw vaatwassers vergelijken

Gemakkelijk en snel verschillende modellen onderbouw vaatwassers vergelijken? Met Slimster kan het! In het speciale filtermenu geef je jouw voorkeuren aan. Aan welke prijsklasse zat je te denken? En welke afmetingen moet jouw afwasautomaat hebben? Deze en andere eigenschappen kun je naar jouw eigen wensen invullen. Vervolgens selecteer je voor een meer gedetailleerde vergelijking maximaal vier verschillende vaatwassers. Klik op ‘vergelijken’ en je ziet direct een overzicht met alle belangrijke details. Je kunt de vaatwassers daarnaast direct online kopen via Slimster. Zo ben jij slechts enkele klikken met de muis verwijderd van jouw ideale afwasmachine!

Voordelen onderbouw afwasmachine

Een onderbouw vaatwasser is ideaal wanneer je al een keuken hebt en je een nieuwe vaatwasser wilt toevoegen. Dit type plaats je heel eenvoudig onder het aanrechtblad en het lijkt alsof de machine er altijd al heeft gezeten. Dankzij het toevoegen van een doorlopende keukenplint wordt het bestaande interieur intact gehouden. Onderbouw afwasmachines zijn daarnaast eenvoudig in gebruik en heel zuinig.

Houd bij de plaatsing van een onderbouw afwasmachine rekening met de afmeting. Zo kun je kiezen tussen 45 cm brede onderbouw vaatwassers en 60 cm brede onderbouw vaatwassers.

Benieuwd naar de beste onderbouw vaatwassers?
Beste onderbouw vaatwassers

Onderbouw afwasmachines energiezuinig?

Natuurlijk wil je ook graag een zuinige vaatwasser die helpt bij het besparen op stroom- en waterverbruik. Daarom is het handig om te kijken naar de energieklasse waarin een onder te plaatsen afwasmachine valt. Via Slimster kun je alle modellen vergelijken op energielabel.

Besparen op energiekosten? Dan kun je het best kiezen voor een onderbouw vaatwasser met energieklasse A+++ of A+++ -10%. Hiermee help je bovendien ook het milieu nog eens mee!

Soorten vaatwassers

Er zijn talloze soorten onderbouw vaatwassers. Zo heeft Whirlpool een paar prachtige exemplaren in het assortiment. Dankzij het 6th Sense-systeem van dit merk wordt jouw afwasprogramma aangepast en het verbruik geoptimaliseerd. Bovendien is de vaatwasmachine dankzij dit systeem extra zuinig. Daarnaast verwijdert de PowerClean-technologie op een voorzichtige manier al het vuil van jouw vieze vaat. Ook AEG, Bosch, Siemens en Miele maken uitstekende onderbouw afwasmachines. Kijk voor het gehele aanbod verder op deze site!