Bosch onderbouw vaatwasser kopen

Bosch onderbouw vaatwassers

Een van de bekendste merken vaatwassers is Bosch. Dankzij het ActiveWater systeem benut een vaatwasser van Bosch elke waterdruppel maximaal. De zuinigste Bosch vaatwassers verbruiken slechts 6 liter water. In combinatie met de Eco Silence Drive-motor heb je met een Bosch vaatwasmachine een efficiënte, energiezuinige en stille machine in huis. Bovendien heeft Bosch ook nog een speciale schoonmaakfunctie geïmplementeerd. IntensiveZone verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken van alle potten en pannen. Dankzij alle andere handige technische toevoegingen behoren Bosch onderbouw vaatwassers tot de gebruikersvriendelijke modellen.

6 resultaten
Bosch SMU2ITS33E
Onderbouw , 12 couvert(s) , 48 dB
Bosch SMU2ITS33E
Geen reviews
€ 569,-
6 prijzen
Onderbouw
12 couvert(s)
Bosch SKE52M75EU
Onderbouw , 6 couvert(s) , 49 dB
Bosch SKE52M75EU
Geen reviews
€ 579,-
4 prijzen
Onderbouw
6 couvert(s)
Bosch SMU4HTS00E
Onderbouw , 13 couvert(s) , 46 dB
Bosch SMU4HTS00E
Geen reviews
€ 709,-
4 prijzen
Onderbouw
13 couvert(s)
Bosch SMU4HAS48E
Onderbouw , 13 couvert(s) , 44 dB
Bosch SMU4HAS48E
Geen reviews
€ 774,-
2 prijzen
Onderbouw
13 couvert(s)
Bosch SMU6ECS57E
Onderbouw , 14 couvert(s) , 42 dB
Bosch SMU6ECS57E
Geen reviews
€ 809,-
2 prijzen
Onderbouw
14 couvert(s)
Bosch SMU2HVS20E
Onderbouw , 13 couvert(s) , 46 dB
Bosch SMU2HVS20E
Geen reviews
€ 709,-
1 prijs
Onderbouw
13 couvert(s)

Bosch onderbouw afwasmachines vergelijken

Wil jij een Bosch onderbouw vaatwasser kopen? Via Slimster vergelijk je eenvoudig en efficiënt alle modellen die Bosch in de aanbieding heeft. Voor een gedetailleerde vergelijking op basis van afmetingen, energielabel, prijs en verdere specificaties kies je maximaal vier verschillende typen vaatwassers en klik je op ‘vergelijken’. In het overzicht dat direct verschijnt, vind je alle relevante informatie. Wees nauwkeurig en neem de tijd; alleen zo vind je de ideale onderbouw vaatwasser. Op onze website Slimster.nl kun je naast vergelijken ook direct online kopen. Slimster: gemak in jouw eigen huis!

Onderbouw afwasmachine Bosch kopen?

Heb je kieskeurig vergeleken en ben je zeker van je keuze? Door op de gewenste vaatwasser te klikken kom je op de productpagina. Naast de specificaties van de gekozen Bosch onderbouw afwasmachine, vind je hier ook de aanbieders van het product. Vergelijk de winkels bijvoorbeeld op prijs en voorraad. Je kunt ook zien waar je de minste aansluitkosten kwijt bent. Kies de voordeligste webwinkel en betaal altijd veilig via Slimster.

Wil je toch nog even verder kijken, omdat je niet weet of een onderbouw vaatwasmachine precies is wat je zoekt? Ook dan helpt Slimster je graag verder. Je kunt bij ons namelijk ook alle Bosch vrijstaande vaatwassers en Bosch onderbouw vaatwassers vergelijken. Wees kritisch voor je beslist welke afwasmachine je gaat kopen. Dan geniet je van de vaatwasser die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften!

Direct de beste onderbouw vaatwassers vergelijken?
Beste onderbouw vaatwassers