BEKO onderbouw vaatwasser kopen

BEKO onderbouw vaatwassers

Kwaliteit hoeft niet veel te kosten. Als één merk dit statement onderstreept, is het wel BEKO. Dit merk produceert in maar liefst 101 landen en weet telkens weer met betaalbare vaatwassers te komen. Deze excelleren in het grote aantal functies. Het merk heeft veel verschillende onderbouw vaatwassers in het assortiment, die allen energiezuinig en relatief stil zijn. Je kunt kiezen voor modellen met energielabel A tot en met maar liefst A++. De apparaten hebben een maximale belading van 12 tot 14 couverts, waarmee het bovendien ook nog eens de perfecte gezinsmachines zijn. Ben jij dus op zoek naar een aan te raden merk voor betaalbare onderbouw vaatwassers? BEKO staat voor je klaar. Via Slimster kun jij het grote aanbod van BEKO vaatwassers vergelijken op prijs en specificaties.

1 resultaat
Beko BDDN36420D
Onderbouw , 14 couvert(s) , 48 dB
Beko BDDN36420D
Geen reviews
€ 489,-
3 prijzen
Onderbouw
14 couvert(s)

BEKO onderbouw vaatwassers vergelijken

Via Slimster bekijk en vergelijk je BEKO onderbouw vaatwassers. Maak hiervoor gebruik van het gemakkelijk te gebruiken filtermenu links in beeld. Hier geeft je aan binnen welke prijsklasse je op zoek bent, wat de gewenste afmetingen zijn en of je bijvoorbeeld voorkeursfuncties hebt wat betreft de apparaten. Vervolgens komen de vaatwasmachines die voldoen aan jouw zoekprofiel hieronder in beeld te staan. Je kunt per keer maximaal vier modellen bekijken en vergelijken door ze te selecteren en ‘vergelijken’ aan te klikken. Selecteer een interessant voorstel van een webshop en je hebt jouw onderbouw vaatwasser in no-time in huis. Slimster help je verder! Wil jij onderbouw vaatwassers van andere merken vergelijken? Ook die mogelijkheid bieden wij via de vergelijkingspagina.

Onderbouw afwasmachine BEKO

BEKO onderbouw vaatwassers hebben niet als enige voordeel dat ze goedkoop zijn. De apparaten zijn namelijk ook nog eens voorzien van de meest handige functies. Wat dacht je van Uitgestelde Start? Met deze functie kun je ieder wasprogramma uitstellen tot maar liefst 24 uur in de toekomst. Zo kun je het zo instellen dat de vaat schoon is als je thuiskomt van het werk. Dankzij Resttijdindicatie kan er op de machine worden aangegeven hoelang een programma nog duurt bij BEKO. Zo houd jij het overzicht.

Heb je even weinig tijd voor een vaatwasprogramma, maar wil je de afwas niet met de hand gaan doen? Kiest dan voor een snel/kort programma. Zo kun je de vaat op een snelle, doch professionele manier schoon krijgen. Dit doet BEKO overigens te allen tijde op een energiezuinige wijze. De machines van dit merk hebben dan ook niet voor niets energielabel A tot en met A++ toebedeeld gekregen. Een Eco-stand en energiebesparende functies als Halve Belading, Beladingssensor en Aquasensor onderstrepen dit energiezuinige karakter nog eens extra. Daarnaast geniet je van apparaten met maar liefst 8 verschillende wasprogramma’s. Met BEKO houd je de keus!

Wij hebben de beste onderbouw vaatwassers geselecteerd!
Beste onderbouw vaatwassers

BEKO onderbouw vaatwasser kopen

Heb je ons filtermenu gebruikt en de verschillende vaatwassers uitgebreid vergeleken? Dan heb je nu vast jouw ideale BEKO afwasmachine gevonden! Nog een paar stappen en voor je het weet staat het apparaat bij jou in huis te draaien. Op de productpagina zie je verschillende webshops die de vaatwasser aanbieden. Je kan deze winkels hier vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld op prijs, voorraad of levertijd. Kies de voordeligste webwinkel en betaal via Slimster altijd veilig.

Een onderbouw vaatwasser wordt zonder werkblad geleverd. Je dient de machine dus onder het aanrecht te plaatsen, let daarom goed op de hoogte van de vaatwassers!