Onderbouw vaatwasser met zilver bedieningspaneel kopen

Onderbouw vaatwasser met zilver bedieningspaneel

Alle onderbouw vaatwassers met een zilveren frontpaneel vind je op deze pagina van Slimster. Je kunt op deze pagina diverse apparaten bekijken en vergelijken. Dit doe je door modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Merken met een zilveren bedieningspaneel zijn zowel verkrijgbaar van Bosch als Miele en zij leveren geweldige A+ - A+++ onderbouw vaatwassers met een maximale vulinhoud van maar liefst 12 couverts of meer. Via Slimster vind je ook alle afwasmachines met RVS kleurig frontpaneel en de onderbouw vaatwassers met zwart frontpaneel!

4 resultaten
Inventum IVW6035ASI
Semi-ingebouwd , 13 couvert(s) , 41 dB
Inventum IVW6035ASI
Geen reviews
€ 499,-
2 prijzen
Semi-ingebouwd
13 couvert(s)
Beko DSN15420X
Semi-ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Beko DSN15420X
Geen reviews
€ 524,-
3 prijzen
Semi-ingebouwd
14 couvert(s)
Samsung DW60M6040SS
Semi-ingebouwd , 13 couvert(s) , 44 dB
Samsung DW60M6040SS
Geen reviews
€ 729,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
13 couvert(s)
Whirlpool WIC 3C26 F
Semi-ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Whirlpool WIC 3C26 F
Geen reviews
€ 444,-
2 prijzen
Semi-ingebouwd
14 couvert(s)

Onderbouw vaatwassers met zilver bedieningspaneel vergelijken

Ben jij op zoek naar een perfecte onderbouw vaatwasser met een zilveren frontpaneel? Je kunt de verschillende apparaten gemakkelijk en snel vergelijken via Slimster. Hier kun je zelf modellen selecteren en klikken op ‘vergelijken’. Nu zie je alle specificaties tegenover elkaar staan. Selecteer je slechts een enkel model, dan zie je per webshop de aanbieding in beeld. Zo zie je waar deze te koop is en wat het voorstel is. Wil je jouw vaatwasser online kopen? Dat kan via onze aangesloten webshops! Slimster.nl: vaatwassers, dat kan ook goedkoop! Wij hebben voor jou namelijk de scherpste online aanbiedingen geselecteerd!

Zilveren bedieningspaneel

Er zijn veel kleuren waaruit je kunt kiezen als het gaat om het frontpaneel. In deze selectie maken we gebruik van het zilveren bedieningspaneel. De kleur zilver straalt iets straks uit en heeft daarmee een moderne uitstraling. Indien je gebruik maakt van een moderne keuken, is een zilveren bedieningspaneel dan ook bijzonder aan te raden. Eigentijds genieten, dat doe je met een vaatwasser met een zilveren frontpaneel!

  • Eigentijdse uitstraling.
  • Perfect voor in moderne keukens!
De beste onderbouw vaatwasser vind je bij Slimster!
Beste onderbouw vaatwassers

Onderbouw afwasmachines

Bovendien zijn alle vaatwassers op deze pagina onderbouw modellen. Dat houdt in dat ze behoren tot de categorie ‘inbouw vaatwassers’ en daarbinnen de subcategorie ‘onderbouw’ hebben toebedeeld gekregen. In dit geval kun je jouw vaatwasser gemakkelijk onder het aanrechtblad plaatsen, waarbij het eindresultaat zeer natuurlijk zal ogen. Doordat er gebruik kan worden gemaakt van een doorlopende keukenplint zal de structuur van de keukenkasten identiek blijven aan de situatie voor de plaatsing van het onderbouw model. Een additioneel voordeel is dat onderbouwmodellen extra energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn. Een onderbouw vaatwasser maakt gebruik van zijn eigen deur, waardoor je geen deur van een keukenkast nodig zult hebben. Je kunt jouw onderbouw vaatwasser dan ook gemakkelijk verstellen qua hoogte!

  • Gemakkelijk in te bouwen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Energiezuinig
  • Eenvoudig van hoogte verstellen