Schneider vaatwasser kopen

Schneider vaatwassers

Heb jij een keuken met jaren '50 uitstraling en ben je fan van vintage designs? Dan mag een retro vaatwasser natuurlijk niet ontbreken. Met een Schneider vaatwasser kies je voor kwaliteit én schoonheid. Dit merk is in 1934 opgericht in Frankrijk en heeft zich ontwikkeld tot grote speler op de internationale markt voor retro keukenapparatuur. De Schneider retro afwasmachines kenmerken zich door prachtige kleuren, ronde vormen en chromen details. Maar ook de techniek achter deze vaatwassers is goed te noemen. Via Slimster kun je alle Schneider retro vaatwassers vergelijken en vind je direct de webshops met de beste online aanbieding!

1 resultaat
Schneider SDW1444VB
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Schneider SDW1444VB
Geen reviews
€ 779,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)

Schneider retro vaatwassers vergelijken

Wil jij jouw keuken graag afmaken met een retro vaatwasser van Schneider? Dan is het slim om kieskeurig te vergelijken voordat je beslist welke afwasmachine je gaat kopen. Slimster helpt je hier graag bij! Je kunt met ons filtermenu eenvoudig aangeven welke kenmerken voor jou belangrijk zijn. Vergelijk de Schneider afwasmachines bijvoorbeeld op energieklasse, aantal couverts en functies als beladingssensor. Heb jij een jaren 50 vaatwasmachine gevonden die past bij jouw wensen? Dan kun je deze direct bestellen voor de laagste prijs!

Vintage afwasmachine van Schneider

De retro vaatwassers van Schneider zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren en kenmerken zich vooral door hun vintage design. Hierdoor passen deze afwasmachines perfect in keukens met een jaren '50 stijl. Maar de Schneider vaatwassers komen ook met allerlei handige snufjes. Zo beschikken ze over een flexibele indeling, Aquasensor om het waterverbruik te verminderen en hebben ze allemaal energielabel A++. Een Schneider retro vaatwasser is met zijn ronde hoeken, chromen elementen en mooie vintage kleuren geweldig om naar te kijken. Combineer de afwasmachine met andere keukenapparaten in dezelfde kleur en creëer een stijlvolle jaren vijftig keuken!