Vaatwasser met app bediening kopen

Vaatwassers met app bediening

Net de deur uit en vergeten je vaatwasser in te stellen? Of lig je lekker op de bank en heb je geen zin om het afwasprogramma te starten? Dan is een vaatwasser met app bediening een ideale uitkomst. Er bestaan tegenwoordig afwasmachines met Smart Control en Wi-Fi. Met een smartphone app kun je extra informatie over je vaatwasprogramma's zien. Ook kun je nieuwe programma's downloaden en de programmaduur checken. Bij Slimster kun je alle vaatwassers met app bediening vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind je eenvoudig de beste online aanbieding!

6 resultaten
Bosch SMV6ZCX42E
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Bosch SMV6ZCX42E
0 reviews
€ 1099,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Bosch SMV4HTX28E
Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 46 dB
Bosch SMV4HTX28E
0 reviews
€ 697,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)
Bosch SMV2ITX18E
Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 48 dB
Bosch SMV2ITX18E
0 reviews
€ 539,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)
Siemens SN65EX68CE
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 39 dB
Siemens SN65EX68CE
0 reviews
€ 899,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Bosch SMS4HAI48E
Vrijstaand , 13 couvert(s) , 44 dB
Bosch SMS4HAI48E
0 reviews
€ 669,-
1 prijs
Vrijstaand
13 couvert(s)
Bosch SMV6ECX51E
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 44 dB
Bosch SMV6ECX51E
0 reviews
€ 899,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)

Vaatwassers met app bediening vergelijken

Voordat je beslist welke afwasmachine je gaat kopen is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Slimster.nl helpt je hier graag bij! Maak gebruik van ons filtersysteem om alle vaatwassers met smart app bediening te vergelijken. Kijk hierbij naar kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals de energieklasse, aantal couverts en functies. Heb jij een vaatwasmachine gevonden met Smart Control die aan jouw eisen voldoet? Check de prijzen op de productpagina en zie direct welke webshop het goedkoopst is!

Smart afwasmachines met wifi

Deze smart afwasmachines beschikken over wifi en daardoor kun je ze verbinden met je telefoon. Door middel van een app kun je vervolgens alle informatie over je vaatwasprogramma bekijken. Ook kun je bij sommige modellen op afstand je afwasmachine instellen. Nog lang niet alle merken bieden vaatwassers met app bediening. Tot op heden is dit vooral het geval bij high-end modellen van de bekende merken. Zo zijn er Siemens vaatwassers, Bosch vaatwassers en Miele vaatwassers die de smart app functie bieden. Zo'n handige app heeft verschillende voordelen voor jou als consument.

  • Vaatwasser op afstand bedienen
  • Extra programma's downloaden en installeren
  • Informatie over de voortgang van het programma
  • App downloaden via App Store of Google Play

Siemens Home Connect vaatwasser

Home Connect is een innovatie van Siemens, bedoeld om het huishouden makkelijker te maken. Zo kun je verschillende huishoudelijke apparaten koppelen en bedienen via de Home Connect App op je mobiele telefoon. Zo'n Siemens vaatwasser met app bediening geeft je meer flexibiliteit en vrijheid. Geef de app wat informatie over je vaat en de Easy Start Functie start zelf het geschikte vaatwasprogramma voor de beste wasresultaten.

Home Connect functies:

  • Doe de afwas waar en wanneer je maar wilt
  • Easy Start Assistent kies het ideale programma
  • Meldingen op smartphone of tablet met belangrijke informatie

Wil jij een afwasmachine met app bediening kopen? Bekijk dan het aanbod hierboven van onder andere Bosch, Siemens en Miele om de beste deal te vinden.

Benieuwd naar de beste vaatwassers van dit jaar?
Beste vaatwassers