Zanussi vaatwasser kopen

Zanussi vaatwassers

Al ruim honderd jaar levert Zanussi producten op de huishoudelijke markt. Dit Italiaanse merk brengt jaarlijks topkwaliteit huishoudelijke apparatuur op de markt. Inmiddels heeft Zanussi de status van marktleider, omdat het zeer goede en gebruiksvriendelijke apparaten ontwikkelt. Zanussi streeft ernaar zo innovatief mogelijk te zijn en implementeert de nieuwste technologieën in de mooie design vaatwassers. Bij Slimster kun je alle Zanussi vaatwassers vergelijken en vind je eenvoudig de beste online aanbieding!

4 resultaten
Zanussi ZDLN2621
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Zanussi ZDLN2621
Geen reviews
€ 529,-
3 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Zanussi ZDLN6631
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Zanussi ZDLN6631
Geen reviews
€ 749,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Zanussi ZDLN5521
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 46 dB
Zanussi ZDLN5521
Geen reviews
€ 618,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)
Zanussi ZDLN2521
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 47 dB
Zanussi ZDLN2521
Geen reviews
€ 639,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)

Zanussi afwasmachines via Slimster

Op Slimster vind je het gehele assortiment van Zanussi vaatwassers. Een vergelijking maken tussen de verschillende modellen gaat heel eenvoudig. Allereerst vink je jouw voorkeuren aan in het speciale filtermenu. Wil je een vrijstaande of een inbouw vaatwasser? Aan welke prijsklasse zit je te denken? En wil je een 60 cm of 45 cm brede afwasmachine? Alle eigenschappen kan je van tevoren aangeven, zodat wij jou de beste vaatwassers kunnen tonen. Voor een gedetailleerde vergelijking kies je maximaal vier verschillende modellen tegelijkertijd en klik je op ‘vergelijken’. In het overzicht dat tevoorschijn komt, zie je alle belangrijke informatie. Op basis hiervan kan je de perfecte vaatwasser vinden. Heb je een geschikt model gevonden? Koop deze dan direct online via deze site. Slimster.nl denkt met jou mee!

Waarom Zanussi afwasmachines?

Energiezuinig, laag waterverbruik, een divers aanbod aan wasprogramma’s; Zanussi vaatwassers hebben het allemaal. Zo is er het speciale AUTO-programma uitgerust met een sensor die het perfecte wasprogramma laat draaien op basis van metingen van de vuilgraad van jouw vaat. Je bespaart dankzij deze functie veel energie en water. Ook veiligheid is belangrijk voor Zanussi. Dankzij Aqua-stop plus stroomt jouw keuken nooit meer over. Deze stop zit in alle vaatwassers, sluit de watertoevoer af en zorgt ervoor dat het restwater wordt afgepompt. Dit is heel handig en veilig.

Zanussi produceert diverse soorten vaatwassers, geschikt voor inbouw, onderbouw en vrijstaande plaatsing. Wil je jouw afwasmachine overal neer kunnen zetten? Bekijk dan de Zanussi vrijstaande vaatwassers. Vind je het mooier om de vaatwasmachine weg te werken in een keukenkastje? Dan is een Zanussi inbouw vaatwasser een goede keus. Toch liever de vaatwasser onder het aanrechtblad monteren? Neem dan een kijkje bij de Zanussi onderbouw afwasmachine.

Beste inbouw vaatwassers van dit jaar vergelijken?
Beste inbouw vaatwassers

Zanussi vaatwasser kopen

Heb je met behulp van ons filtermenu kieskeurig alle vaatwassers vergeleken? Ben je jouw ideale model tegen gekomen? Door op de gewenste vaatwasser te klikken, kom je op de productpagina. Hier kun je de diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Je ziet welke webwinkel het goedkoopst is, welke winkel het snelst kan leveren en waar de vaatwasser op voorraad ligt. Kies de voordeligste webshop en betaal veilig jouw vaatwasser via Slimster. Wie weet heb jij morgen al jouw ideale machine in huis staan!