Vaatwasser kopen op afbetaling / in termijnen

Vaatwasser kopen op afbetaling / in termijnen

Dat zal je net zien; komend weekend een feestje en ineens stopt je vaatwasser ermee. Wat nu? Met de hand afwassen is geen pretje en je bent eigenlijk wel gewend aan het gemak van een afwasmachine. Maar zo'n grote uitgave kan je op dit moment niet missen. Gelukkig kun je tegenwoordig een vaatwasser kopen op afbetaling. Dit houdt in dat je jouw nieuwe vaatwasser niet in één keer betaalt, maar in maandelijkse termijnen. Met deze regeling voor gespreid betalen kun je snel een nieuwe inbouw vaatwasser of vrijstaande vaatwasser bestellen. Benieuwd bij welke webshops je een vaatwasser in termijnen kunt betalen? Slimster heeft de beste opties voor je op een rijtje gezet!

Vaatwasser kopen en in termijnen betalen is mogelijk bij onderstaande winkels

Waar een nieuwe afwasmachine op afbetaling kopen?

Kun je niet langer wachten en heb je direct een nieuwe vaatwasser nodig? En wil je deze graag in maandelijkse termijnen betalen? Dan zoek je uiteraard een betrouwbare webwinkel die zijn voorwaarden en financiële zaken goed op orde heeft. Tegenwoordig zijn er verschillende winkels waar je een vaatwasser op afbetaling kunt kopen. Wij vinden BCC, MediaMarkt en Wehkamp momenteel de beste opties voor gespreid betalen. De regeling is duidelijk en je kunt bij de bestelling direct jouw krediet aanvragen. Bij BCC is het mogelijk om in een vaatwasmachine in termijnen te betalen. Deze service verloopt via WFinance. Dit is een handelsnaam van Wehkamp Finance B.V. en heeft een vergunning van de AFM. MediaMarkt heeft de handen ineengeslagen met Santander om Betaalgemak aan te bieden. Vraag het betalen in termijnen aan bij je bestelling en na goedkeuring kun je maandelijks jouw nieuwe afwasmachine afbetalen. Wehkamp zelf werkt met Gespreid Betalen. Dit is een soort krediet dat je krijgt om aankopen te doen. Zo kun je de vaatwasser met maandelijkse betalingen kopen.

Wees er van bewust dat het betalen in termijnen van een vaatwasser geld kost. Je betaalt op jaarbasis vaak zo'n 13 - 14% rente. Voor het gemak van gespreid betalen betaal je over het gehele bedrag dus wel wat meer.

Lening of doorlopend krediet gebruiken

Indien je reeds een bestaand Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening hebt is het aan te raden het limiet van deze lening op te hogen voor de aanschaf van bijvoorbeeld jouw onderbouw vaatwasser of compacte afwasmachine. In feite betaal je jouw vaatwasser gespreid per maand via jouw huidige (of nieuw af te sluiten) lening waarbij je zelf ook nog eens de looptijd kan bepalen. Indien de bestaande lening (of krediet van jouw creditcard!) al een tijdje loopt is het sowieso aan te raden een nieuwe offerte op te vragen om te kijken of jouw huidige financiering zelfs goedkoper kan. In dat geval hoeft het kopen van een nieuw witgoed apparaat op afbetaling niet eens een hogere maandlast te betekenen.

Dus voordat je een vaatwasmachine of misschien zelfs meerdere afwasmachines gaat bestellen op afbetaling raden wij je aan bij één of meerdere van onderstaande speciaal geselecteerde aanbieders een gratis en vrijblijvende offerte aan vragen voor jouw bestelling. Bij alle onderstaande aanbieders is een offerte vrijblijvend! Vergelijk het zelf en vraag meerdere gratis offertes aan. Zo kun je jouw gewenste vaatwasser nu kopen en later betalen!