Hotpoint vaatwasser kopen

Hotpoint vaatwassers

Wil je een degelijke vaatwasser voor een goede prijs? Dan zou Hotpoint-Ariston best eens het perfecte merk voor jou kunnen zijn! Ergonomisch, intuïtief en veilig zijn goede trefwoorden voor dit merk. Functionaliteit en een mooi uiterlijk worden zo goed mogelijk gecombineerd in de stijl van Hotpoint-Ariston. Met nieuwe technologieën probeert dit merk het energie- en waterverbruik zo ver mogelijk terug te dringen, waardoor het erg energiezuinige afwasmachines ontwikkelt. Bekijk en vergelijk alle Hotpoint Ariston vaatwassers via Slimster voor de beste deal!

4 resultaten
Hotpoint HI 5030 W
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 43 dB
Hotpoint HI 5030 W
Geen reviews
€ 708,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Hotpoint HBC 2B+26 B
Semi-ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Hotpoint HBC 2B+26 B zijkant
Geen reviews
€ 708,-
2 prijzen
Semi-ingebouwd
14 couvert(s)
Hotpoint HFC 3C26 F X
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 46 dB
Hotpoint HFC 3C26 F X
Geen reviews
€ 721,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)
Hotpoint HFC 3T232 WG
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 42 dB
Hotpoint HFC 3T232 WG
Geen reviews
€ 868,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)

Hotpoint-Ariston vaatwassers vergelijken

Via Slimster vind je de beste vaatwassers uit het assortiment van Hotpoint-Ariston. Vrijstaande vaatwassers en inbouwafwasautomaten staan allemaal overzichtelijk bij elkaar. Om zeker te zijn van je keuze is het belangrijk om kieskeurig te vergelijken. Links op de pagina zie je de filteropties. Filter bijvoorbeeld tussen energieklasse, geluidsniveau of maximale belading. Vervolgens kan je vier afwasmachines met elkaar gaan vergelijken. Heb je een Hotpoint-Ariston vaatwasser gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Slimster toont je de beste webshops voor jouw aanschaf.

Waarom Hotpoint-Ariston?

De afwasautomaten van Hotpoint-Ariston zijn voorzien van de hoogste energieklasse A+++. Deze automaten zijn uitermate geschikt voor grote gezinnen, dankzij de speciale wasprogramma’s en de innovatieve systemen. Hotpoint voegt iets toe aan jouw keuken en maakt het beeld compleet. Het merk maakt zowel vrijstaande als inbouwvaatwassers. Afhankelijk van het model kun je kiezen uit minimaal vier programma’s en maximaal twaalf.

Helaas is het aanbod Hotpoint vaatwassers tegenwoordig zeer klein in Nederland. In het verleden werden veel Hotpoint Ariston vrijstaande vaatwassers en Hotpoint inbouw vaatwassers verkocht. Vooral vanwege hun uitgebreide functiepakket en strakke design.

Direct de beste vaatwassers vergelijken?
Bekijk beste vaatwassers

Hotpoint-Ariston afwasmachine kopen via Slimster

Heb je kieskeurig de vaatwassers van Hotpoint-Ariston vergeleken en ben je zeker van je keus? Wanneer je op de vaatwasser klikt kom je op de productpagina terecht. Hier heeft Slimster de webshops voor jou op een rij gezet. Zo kan je snel vergelijken welke webwinkel jouw voorkeur heeft. Vergelijk de winkels onder andere op prijs en levertijd. Betaal veilig via Slimster en wie weet heb jij morgen een nieuwe vaatwasser in huis staan.