Hotpoint inbouw vaatwasser kopen

Hotpoint inbouw vaatwasser

Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogstaand merk voor vaatwassers? Hotpoint-Ariston levert al jaren de beste inbouw vaatwassers tegen concurrerende prijzen. Het zijn A+ modellen, die zeer energiezuinige resultaten geven. Dankzij een ingebouwde Eco-stand kun je extra besparen op energiekosten. Dankzij Halve Belading kun je de waterhoeveelheid bovendien verkleinen bij een kleinere vaat. Het zijn enkele voorbeelden van de handigheden waarover Hotpoint beschikt. Daarnaast staat bij Hotpoint inbouw afwasmachines centraal dat de apparaten een bijzonder uiterlijk hebben, waarbij een stralend design altijd centraal staat. Met Hotpoint ben je dus te allen tijde voorzien van een volwaardige vaatwasser! Hotpoint Ariston kan ook voorzien in jouw behoefte met hun onderbouw vaatwassers en vrijstaande vaatwassers.

2 resultaten
Hotpoint HI 5030 W
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 43 dB
Hotpoint HI 5030 W
Geen reviews
€ 708,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Hotpoint HBC 2B+26 B
Semi-ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Hotpoint HBC 2B+26 B zijkant
Geen reviews
€ 708,-
2 prijzen
Semi-ingebouwd
14 couvert(s)

Hotpoint inbouw vaatwassers vergelijken

Via deze pagina op Slimster vergelijk je de modellen vaatwassers van Hotpoint op eenvoudige wijze met elkaar. Je kunt hier links in beeld jouw zoekvoorkeuren opgeven, zoals de gewenste nismaten, het energielabel van jouw voorkeur en de gewenste prijsklasse. Vervolgens verschijnen op deze pagina de apparaten die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt ze onderling vergelijken door per keer maximaal vier modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb jij een geschikt model gevonden? Koop deze dan online via Slimster! Naast de mogelijkheid om Hotpoint vaatwassers te vergelijken biedt Slimster jou ook de mogelijkheid om andere merken met elkaar te vergelijken. Bekijk alle inbouw vaatwassers en vind jouw nieuwe afwasmachine.

Inbouw afwasmachines Hotpoint Ariston

Inbouw vaatwassers van Hotpoint voorzien je van vele handige voordelen. Zo zijn het eenvoudig te monteren machines, die je na de montage voorzien van functies als Uitgestelde Start en Halve Belading. Met Uitgestelde Start kun je het startpunt van de wasbeurt uitstellen, zodat je jouw vaat schoon kan laten worden zodra je thuis komt van het werk. Halve Belading betekent dat het waterniveau kan worden aangepast op een capaciteit met slechts de helft van een totale vaat. Zo bespaar je extra op energiekosten. De Hotpoint Ariston vaatwassers hebben dan ook niet zomaar A+ als energielabel gekregen. Het zijn stille modellen met een db van onder de 45. Hierdoor heb je geen last van lawaai tijdens een vaatbeurt.

De beste inbouw vaatwasser voor de laagste prijs?
Beste inbouw vaatwassers

Voordelen Hotpoint Ariston inbouw vaatwasser

  • Energiezuinig (A+)
  • Halve Belading
  • Perfecte gezinsmachines (12 couverts)
  • Muisstille resultaten
  • Uitgestelde Start