Miele inbouw vaatwasser kopen

Miele inbouw vaatwassers

Volgens de slogan van Miele levert het merk technologie voor het leven. De inbouw afwasmachines van Miele hebben ook daadwerkelijk een lange levensduur én zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Duurzaamheid staat voorop in het design van inbouwvaatwassers. Miele levert energiezuinige inbouw afwasmachines in energieklasse A+, A++ en A+++. Je kunt kiezen uit minimaal vijf wasprogramma’s, waaronder een auto functie. Dankzij handige functies als VarioSpeed, waarmee de programmaduur met 50 procent wordt verminderd en IntensiveZone wordt de vaat schoner dan je ooit gezien hebt. Vergelijk alle Miele inbouw vaatwassers eenvoudig via Slimster.

4 resultaten
Miele G 7161 SCVi
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 43 dB
Miele G 7161 SCVi
Geen reviews
€ 1474,-
4 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Miele G 5272 SCVi
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 45 dB
Miele G 5272 SCVi
Geen reviews
€ 1089,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Miele G 5073 SCVi
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 45 dB
Miele G 5073 SCVi
Geen reviews
€ 1199,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Miele PFD 101 i
Semi-ingebouwd , 13 couvert(s) , 46 dB
Miele PFD 101 i
Geen reviews
€ 4475,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
13 couvert(s)

Miele inbouw vaatwassers vergelijken

Op Slimster staat het volledige assortiment inbouwvaatwassers van het Duitse Miele. Je kunt eenvoudig en snel verschillende modellen bekijken en vergelijken op prijs, afmeting en andere eigenschappen. Jouw voorkeuren vink je heel simpel aan in het filtermenu links in beeld. Selecteer maximaal vier verschillende inbouw vaatwassers en klik op ‘vergelijken’ voor een gedetailleerde vergelijking. Bekijk alle specificaties nauwkeurig en maak goede afwegingen: wat vind jij het belangrijkst aan een Miele vaatwasser? Als je jouw ideale afwasautomaat hebt gevonden en je deze direct wilt kopen, ben je bij Slimster op de juiste plek. Slechts enkele klikken van de muis ben je nog verwijderd van de perfecte vaatwasser!

Inbouw afwasmachine Miele kopen?

Wil jij graag een duurzame en robuuste Miele inbouw afwasmachine kopen? Dan is het slim om kieskeurig te vergelijken voordat je beslist welk model je koopt. Slimster helpt je daar graag bij! Kijk kritisch naar specificaties als de energieklasse, het aantal couverts en de diverse vaatwasprogramma's. Heb jij een Miele vaatwasser gevonden die aan jouw eisen voldoet? Dan koop je jouw inbouw vaatwasmachine veilig online via Slimster.nl!

Uiteraard kun je via Slimster ook alle Miele vrijstaande vaatwassers en Miele onderbouw vaatwassers vergelijken. Alle afwasmachines van Miele staan bekend om hun robuuste en duurzame karakter. Ze dragen niet voor niks de slogan 'immer besser'.

Op zoek naar de beste inbouw afwasmachine?
Beste inbouw afwasmachines