Indesit inbouw vaatwasser kopen

Indesit inbouw vaatwassers

Zoek jij naar een interessant merk voor inbouw vaatwassers? Indesit is een merk dat zich de afgelopen jaren sterk heeft weten te onderscheiden. Hoe het merk dit doet? Door energiezuinige producten met een hoog gebruiksgemak op de markt te brengen. Voor een concurrerende prijs krijg je een A++ of A+ inbouw vaatwasser met een maximale vulinhoud van 10 tot 14 couverts, kortom: perfecte gezinsmachines. In ons assortiment zul je zowel integreerbare als volledig integreerbare modellen aantreffen. Ze beschikken over handige functies als Uitgestelde Start, een geïntegreerd verwarmingselement en een veiligheidstool als Waterbeveiliging. Met de Indesit inbouw vaatwassers zit je goed! Natuurlijk zit je ook goed met de vrijstaande vaatwassers en onderbouw vaatwassers van Indesit!

3 resultaten
Indesit DIO3T131AFE
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 41 dB
Indesit DIO3T131AFE
Geen reviews
€ 449,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)
Indesit DSIC 3M19
Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 49 dB
Indesit DSIC 3M19
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)
Indesit DIE 2B19 A
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 49 dB
Indesit DIE 2B19 A
Geen reviews
€ 449,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Indesit inbouw vaatwassers vergelijken

Ben jij op zoek naar de perfecte inbouw vaatwasser van Indesit? Je kunt deze eenvoudig en snel kopen via deze pagina. Links in beeld zie je een handig filtermenu, waar je zelf kunt opgeven welke productspecificaties belangrijk zijn voor jou. Zoek je bijvoorbeeld naar een model met bepaalde nismaten? Wil je het liefst een inbouw vaatwasser met bepaalde extra functies? Via Slimster vind je jouw model vaatwasser! Op deze pagina komen alle geschikte apparaten te staan, waarna je verschillende modellen kunt bekijken en vergelijken. Vergelijk de apparaten door per keer maximaal vier te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil jij een apparaat online kopen? Dat kan via Slimster.nl! Bekijk alle inbouw vaatwasser snel en overzichtelijk op de vergelijkingspagina.

Voordelen Indesit inbouw vaatwasser

De Indesit vaatwassers zijn ideale gezinsmachines, met een vulinhoud van 10 tot maar liefst 14 couverts. De meeste apparaten geven normale resultaten als het gaat om het geluid. Houd je dus niet van apparaten met bijgeluiden, dan zijn de modellen van Indesit zonder meer aan te raden!

  • Zeer energiezuinig (A+, A++)
  • Uitgestelde Start
  • Aquasensor
  • Gezinsmachines (10 – 14 couverts)
  • Kinderslot
Wil jij de beste inbouw vaatwasser kopen?
Beste inbouw vaatwassers