Bauknecht inbouw vaatwasser kopen

Bauknecht inbouw vaatwassers

Het Duitse merk Bauknecht produceert energiezuinige, innovatieve inbouw vaatwassers voor een sterk concurrerend tarief. Het energiezuinige karakter zie je direct terug in de energieklassen (A+, A++ en A+++) naast het feit dat de machines een speciale Eco-stand hebben. Er zit bij Bauknecht echter ook een duidelijke strategie achter. Het merk produceert namelijk volgens de principes van Green Intelligence, wat staat voor intelligente apparaten geproduceerd op een groene wijze. De slogan van het merk is dan ook ‘Mehr als Technik’! Het zijn ideale gezinsvaatwassers met een maximale vulinhoud van 13 tot 14 couverts. Ze hebben een db van 42 tot en met 48, waarmee je zelf kunt kiezen voor stille apparaten of zelfs muisstille modellen. Bauknecht legt de keuze in joúw handen! Bauknecht is ook bekend vanwege haar vrijstaande vaatwassers en onderbouw vaatwassers.

2 resultaten
Bauknecht BBC 3B+26 X
Semi-ingebouwd , 13 couvert(s) , 46 dB
Bauknecht BBC 3B+26 X
Geen reviews
€ 449,-
2 prijzen
Semi-ingebouwd
13 couvert(s)
Bauknecht BCIO 3T341 PLET
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 41 dB
Bauknecht BCIO 3T341 PLET
Geen reviews
€ 554,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Bauknecht inbouw vaatwassers vergelijken

We hebben we een handige selectie online staan van Bauknecht inbouw vaatwassers. Je kunt ze via Slimster bekijken en vergelijken. Links in beeld zie je hiervoor een filtermenu, waarin je jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Zo kun je zelf aangeven dat je wilt zoeken naar modellen met bepaalde nismaten of apparaten binnen een bepaalde prijscategorie. Alle inbouw vaatwassers die voldoen aan jouw selectie komen hieronder in beeld te staan. Je kunt ze op gedetailleerd niveau vergelijken door per keer maximaal vier modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je jouw inbouw vaatwasser online kopen? Dat kan via Slimster.nl; eenvoudig vaatwassers vergelijken! Natuurlijk kun je via ons ook alle andere merken inbouwvaatwassers vergelijken. Neem een kijkje op de vergelijkingspagina!

Integreerbare afwasmachine Bauknecht

Een keuze voor inbouw vaatwassers van Bauknecht is een keuze voor gemak. Om te beginnen zijn het inbouw modellen met een flexibele inrichting, die je boven of onder kunt monteren. In ons assortiment zul je integreerbare naast volledig integreerbare modellen aantreffen. Deze apparaten zijn allen zeer energiezuinig, want Bauknecht produceert volgens de principes van Green Intelligence, waarbij innovatieve functies gecombineerd worden met energiezuinige designs. Ze beschikken over een handige Eco-stand en hebben energielabel A+, A++ of zelfs A+++.

Ook wat betreft de functies zit je goed bij Bauknecht. Voor sterk concurrerende tarieven weet het merk modellen op de markt te brengen die jou voorzien in functies als Uitgestelde Start, Resttijdindicatie en Waterbeveiliging. Met Uitgestelde Start kun je het beginpunt van de was uitstellen tot maar liefst 24 in de toekomst. Dankzij Resttijdindicatie weet je precies hoever jouw wasprogramma is, zodat je precies weet wanneer je jouw vaat weer in de kast kunt plaatsen. Waterbeveiliging houdt in dat indien de vaatwasser het begeeft of overstroomt, deze automatisch uit zal gaan. Zo blijft eventuele schade te allen tijde beperkt.

Zoek jij de inbouw vaatwasser van de beste kwaliteit?
Beste inbouw vaatwassers

Voordelen Bauknecht inbouw vaatwasser

Het zijn ideale gezinsmachines met een maximale vulinhoud van 13 tot 14 couverts. Ze hebben 6 tot 8 verschillende wasprogramma’s, zodat je de vaat op een productspecifieke wijze kunt wassen. Jouww servies blijft er mooi uitzien dankzij de Bauknecht vaatwassers!

  • Concurrerende prijzen
  • Zeer energiezuinig (A+, A++, Eco-stand)
  • Uitgestelde Start
  • Waterbeveiliging
  • Resttijdindicatie