Etna inbouw vaatwasser kopen

Etna inbouw vaatwassers

Op zoek naar inbouw vaatwassers van een oer-Hollands merk? Etna is het merk waar je naar zoekt. Het bedrijf is al meer dan 155 jaar actief op de markt voor huishoudelijke producten en is door De Consumentenbond beloond met vele prijzen. Dit heeft het te danken aan de betaalbare kwaliteit die het merk levert. Alle ETNA inbouw vaatwassers zijn energiezuinig, waarbij ze energielabel A of A+ hebben gekregen. Daarnaast zijn het stille modellen, met een dB van 45 tot en met 49. Ze hebben een maximale belading van 8 tot 14 couverts en zijn verkrijgbaar als integreerbaar of volledig integreerbaar model. Etna is bovendien koning van gebruiksvriendelijkheid. Uitgestelde Start, Aquasensor, Waterbeveiliging: het Nederlandse merk levert het jou allemaal! Via Slimster kun je natuurlijk ook alle vrijstaande afwasmachines en onderbouw vaatwassers van Etna vergelijken.

9 resultaten
ETNA VW942HN
Volledig geïntegreerd , 16 couvert(s) , 42 dB
ETNA VW942HN
8,3
3 reviews
€ 649,-
7 prijzen
Volledig geïntegreerd
16 couvert(s)
ETNA VW47BM
Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 47 dB
ETNA VW47BM
5,0
2 reviews
€ 398,-
6 prijzen
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)
ETNA VW647M
Volledig geïntegreerd , 13 couvert(s) , 47 dB
ETNA VW647M
Geen reviews
€ 449,-
5 prijzen
Volledig geïntegreerd
13 couvert(s)
ETNA VW939N
Volledig geïntegreerd , 16 couvert(s) , 39 dB
ETNA VW939N
9,1
3 reviews
€ 699,-
6 prijzen
Volledig geïntegreerd
16 couvert(s)
ETNA VW644MC
Volledig geïntegreerd , 44 dB , 81.5 cm
ETNA VW644MC
Geen reviews
€ 599,-
5 prijzen
Volledig geïntegreerd
ETNA VW339M
Volledig ingebouwd , 15 couvert(s) , 39 dB
ETNA VW339M
2,0
1 review
€ 584,-
5 prijzen
Volledig ingebouwd
15 couvert(s)
ETNA VW738MC
Volledig geïntegreerd , 38 dB , 81.5 cm
ETNA VW738MC
Geen reviews
€ 749,-
3 prijzen
Volledig geïntegreerd
ETNA VW247M
Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 47 dB
ETNA VW247M
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)
ETNA VW149M
Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 49 dB
ETNA VW149M
Geen reviews
€ 449,-
2 prijzen
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)

ETNA inbouw vaatwassers vergelijken

Indien jij op zoek bent naar een inbouw vaatwasser van Etna, is het slim om gebruik te maken van ons handige filtermenu links in beeld. Hier selecteer je zelf de producteigenschappen die voor jou belangrijk zijn. Geef hier de ideale nismaten op, de voorkeursfuncties en bijvoorbeeld het gewenste geluidsniveau. Slimster zoekt vervolgens de geschikte modellen voor je uit, welke op deze pagina komen te staan. Je kunt per zoekselectie vier modellen selecteren en vergelijken door te klikken op ‘vergelijken’. Heb jij een geschikte inbouw vaatwasser gevonden? Koop deze dan eenvoudig en snel online via Slimster.nl! Wil je nog even alle inbouw vaatwassers vergelijken op prijs en specificaties? Dat kan eenvoudig en snel via onze vergelijkingspagina!

Inbouw afwasmachine ETNA

ETNA inbouw vaatwassers leveren jou als consument veel voordelen op. Zo geniet je van stille resultaten, aangezien de vaatwassers gebruik maken van een dB van 45 tot en met 49. Het zijn energiezuinige apparaten met energielabel A+ of A++. Je beschikt over ongeveer 8 wasprogramma’s met de ETNA vaatwassers, waardoor je de vaat op een productspecifieke wijze kunt wassen.

Daarnaast zijn de modellen voorzien van veel handige functies. Wat dacht je van Uitgestelde Start? Dankzij deze functie kun je zelf aangeven wanneer het wasprogramma dient te beginnen. Op deze wijze kun je het programma aan laten vangen voordat je ’s middags thuiskomt, zodat jouw was schoon is als je binnen bent. Daarnaast beschikken de machines over een functie als Resttijdindicatie. Op het scherm kun je zien hoe ver jouw vaatwasprogramma is, zodat je kunt inschatten hoelang je nog hebt voordat jouw vaat schoon is.

Op zoek naar de beste inbouw vaatwasser?
Beste inbouw vaatwassers

Voordelen ETNA inbouw vaatwasser

Om tegemoet te komen aan de steeds groter wordende wens bij consumenten wat betreft de energiezuinigheid van producten, maakt Etna gebruik van de functie Halve Belading. Dankzij deze optie gebruikt de ETNA vaatwasser slechts de helft van het water bij een halve was. Dankzij Aquasensor meten de inbouw modellen bovendien hoeveel water er nodig is voor een was. Je gebruikt dus nooit teveel! Heb je daarnaast haast? Kies dan voor een kort programma! Bij de apparaten van Etna zit dit automatisch ingebouwd.

  • Aquasensor
  • Zeer energiezuinig (A – A+)
  • Uitgestelde Start
  • Halve Belading
  • Stille wasprogramma’s