Candy inbouw vaatwasser kopen

Candy inbouw vaatwassers

Candy is een Italiaans merk voor huishoudelijke producten dat een grote bekendheid heeft weten te verworven met diens wasmachines. In 1945 bracht het merk diens eerste wasmachine op de markt, waarna het merk al snel uitgroeide tot één van de internationale koplopers op het gebied van huishoudelijke apparaten. De kwaliteit die dit met zich meebracht, zie je direct terug in de handige inbouw vaatwassers van het Italiaanse merk. Voor prijzen rond de 350 - 500 euro levert het merk jou handige integreerbare inbouw vaatwassers. Ze beschikken over functies als Ingestelde Start, Aquasensor en een kort/snel programma. Het zijn handige gezinsmachines met een maximale vulinhoud van ongeveer 12 couverts. Naast Candy inbouw vaatwassers kun je op Slimster.nl ook alle onderbouw vaatwassers en vrijstaande afwasmachines van Candy vergelijken!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Candy inbouw vaatwassers vergelijken

Wil jij verschillende modellen inbouw vaatwassers van Candy met elkaar vergelijken, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Op deze pagina staan de verschillende modellen van Candy. Je kunt jouw zoekactie ook nog verscherpen door gebruik te maken van het filtermenu. Hierin kun je opgeven binnen welke prijscategorie je zoekt naar apparaten, wat de gewenste nismaten zijn en of je het liefst een integreerbaar of volledig integreerbaar model wilt kopen. De modellen die voldoen aan jouw zoekactie zie je vervolgens verschijnen in beeld. Via Slimster vind je te allen tijde een interessante inbouw vaatwasser. Klik op het product naar keuze en vergelijk de verschillende webshops. Via Slimster betaal je altijd veilig!

Inbouw afwasmachine Candy

Kies je voor Candy, dan ga je voor handige inbouw vaatwassers met een flexibele inrichting voor de montage. Zo kun je kiezen voor apparaten met een inrichting onder of juist boven. Candy maakt daarnaast gebruik van veel handige functies, waaronder Halve Belading, een kort/snel programma en Aquasensor. Dankzij Halve Belading kun je in het geval dat je slechts een halve vaat wilt schoonmaken ook automatisch de helft van het aantal water en stroom gebruiken. Dankzij Aquasensor bekijkt de machine bovendien zelf hoe vies de vaat op dit moment is, waarna de Candy vaatwasser zelf de hoeveelheid water hierop aanpast. Besparen is dus gegarandeerd met de modellen van Candy!

Voordelen Candy inbouw vaatwasser

Daar blijft het op energiebesparend perspectief niet bij, want de apparaten van Candy voorzien jou ook nog eens met een handigheid als de Eco-stand. Met behulp van deze stand kun je op een energiezuinigere wijze wassen. De apparaten zijn dan ook voorzien van energielabel A+ of zelfs A++. Bovendien zijn het perfecte gezinsmachines, met een maximale vulinhoud van 12 couverts. Ze leveren je zowel een was- als droogresultaat A, waardoor je verzekerd bent van een ultra-schone vaat!

  • Halve Belading
  • Aquasensor
  • Zeer energiezuinig (A+, A++, Eco-stand)
  • Perfecte gezinsmachines (12 couverts of meer)
  • Flexibele inrichting