Electrolux inbouw vaatwasser kopen

Electrolux inbouw vaatwassers

Electrolux is een succesvol merk dat actief is in meer dan 150 landen. Succes is in de wereld van de huishoudelijke producten de perfecte indicator voor kwaliteit. Want kwaliteit, dat levert Electrolux! De inbouw vaatwassers van het merk zijn om te beginnen zeer energiezuinig. Ze hebben energielabels A+ en zelfs A++. Daarnaast zijn het handige, stille apparaten. Het db van de machines is slechts 45 tot 49, wat staat voor stille resultaten. De dagen waarop je last had van laawaaiige machines zijn dus voorbij. Electrolux levert voor een vrij gemiddelde prijs, waardoor je dus niet het nadeel hebt van dure apparaten. Qua functies word je overspoeld met gebruiksgemak: Uitgestelde Start, Aquasensor, Beladingssensor. Electrolux is er voor jou! Naast inbouwvaatwassers kun je via Slimster ook Electrolux vrijstaande afwasmachines vergelijken en direct bestellen tegen de laagste online prijs.

2 resultaten
Electrolux FSS5367XZ
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 42 dB
Placeholder
Geen reviews
€ 649,-
3 prijzen
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)
Electrolux EEM69300IX
Semi-ingebouwd , 15 couvert(s) , 44 dB
Electrolux EEM69300IX
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
15 couvert(s)

Electrolux inbouw vaatwassers vergelijken

Zoek jij naar een geschikte Electrolux inbouw vaatwasser? Dan raden we je aan om gebruik te maken van ons handige filtermenu. Deze zie je hier links in beeld en je kunt hier zeer eenvoudig aangeven wat jouw voorkeuren zijn op het gebied van inbouw vaatwassers. Geef bijvoorbeeld de gewenste nismaten, de prijsklasse en het gewenste energielabel op. De computer zoekt vervolgens voor goede modellen, welke je hieronder in beeld zult zien verschijnen. Je kunt de verschillende modellen onderling vergelijken door per keer maximaal vier te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb jij een geschikt model gevonden? Dan kun je deze online kopen via Slimster.nl! Onze vergelijkingspagina zorgt er voor dat je gemakkelijk en overzichtelijk alle merken inbouw vaatwassers met elkaar kunt vergelijken op prijs en specificaties.

Inbouw afwasmachines Electrolux

De verschillende modellen inbouw vaatwassers van Electrolux excelleren op verschillende wijzen. Om te beginnen zijn het energiezuinige modellen, met energielabel A+ en energieklasse A++. Ze geven stille was resultaten, met een db dat nooit hoger is dan 49. Daarnaast zijn het goede, integreerbare en volledig integreerbare modellen die eenvoudig onder op boven te monteren zijn.

Ook als je zoekt naar gebruiksvriendelijke modellen, ben je bij Electrolux aan het juiste adres. De apparaten maken gebruik van handige functies als Aquasensor en Halve Belading. Dankzij Aquasensor kan de machine zelf bijhouden hoe vuil de vaat is, waarna het apparaat het waterniveau hierop aanpast. Halve Belading is een functie waar je gebruik van kan maken wanneer je slechts een halve was hebt. Zo hoef je minder veel water te gebruiken en bespaar je op energie!

Op zoek naar de beste inbouw vaatwasser?
Beste inbouw vaatwasser

Voordelen Electrolux inbouw vaatwasser

Daarnaast maak je eenvoudig gebruik van Uitgestelde Start, waarmee je het beginpunt van de was zelf kunt instellen. Dankzij een functie als Resttijdindicatie geeft de machine vervolgens zelf aan hoe ver een vaatwasprogramma is. Zo weet jij te allen tijde hoelang je nog hebt voordat je jouw kopjes en schotels weer in de kast kunt zetten. Kinderen zijn geen gevaar voor veel van de Electrolux vaatwassers, aangezien ze een inbouw vaatwasser met Kinderbeveiliging niet kunnen bedienen. Een Electrolux vaatwasser brengt het gemak met gemak naar jouw huis! Geniet je mee?

  • Zeer energiezuinig (A+, A++)
  • Stil (45 db – 49 db)
  • Aquasensor
  • Halve Belading
  • Resttijdindicatie