Inventum inbouw vaatwasser kopen

Inventum inbouw vaatwasser

Als je graag jouw vaatwasser integreert met de keuken, dan is een inbouw vaatwasser het type waar je naar op zoek bent. Inbouw vaatwassers kunnen deels of volledig geïntegreerd worden geplaatst. Inventum heeft afwasmachines van beide soorten in hun assortiment zitten. Op deze pagina zie jij een overzicht van alle Inventum inbouw vaatwassers inclusief de laagste online prijs! Via Slimster kun je alle integreerbare afwasmachines vergelijken, zodat je eenvoudig de beste deal vindt.

5 resultaten

Inventum IVW6008A

Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 47 dB
Inventum IVW6008A
€ 399,-
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)

Inventum IVW4508A

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 47 dB
Inventum IVW4508A
€ 373,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

Inventum IVW6006A

Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 47 dB
Inventum IVW6006A
€ 385,-
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)

Inventum IVW6015A

Volledig ingebouwd , 15 couvert(s) , 45 dB
Inventum IVW6015A
€ 444,-
Volledig ingebouwd
15 couvert(s)

Inventum inbouw vaatwassers vergelijken

Bij het kiezen van een nieuwe inbouw vaatwasmachine zijn er een hoop factoren die van belang kunnen zijn. Om snel de meeste geschikte Inventum vaatwasser te vinden kun je via Slimster alle modellen onderling vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op de energieklasse, het aantal couverts en het geluidsniveau. Wanneer je een geschikte integreerbare vaatwasser hebt gevonden is het online kopen zo gepiept! Je hoeft alleen nog de verschillende webshops te vergelijken en vervolgens kun je veilig afrekenen.

Voordeel van een Inventum inbouw vaatwasser

Een Inventum inbouw vaatwasser valt qua prijs in het middensegment. De modellen bieden meer opties en een betere kwaliteit dan de budget-merken, maar beschikken niet over allerlei luxe functies die de duurdere merken wel hebben. Zo beschikken de meeste Inventum integreerbare vaatwassers over energielabel A+ en bieden ze ruimte voor 12 couverts.

De belangrijkste voordelen van een Inventum afwasmachine zijn de uitgebreide programma’s, voor ieder wasbeurt is er wel een specifiek programma beschikbaar, en de duurzaamheid. De inbouwmodellen van het Nederlandse Inventum zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zodoende vergen ze weinig onderhoud en gaan ze jarenlang mee.

Benieuwd naar de beste ingebouwde vaatwassers?
Beste inbouw vaatwassers

Inbouw of vrijstaande afwasmachine?

Er zijn verschillende soorten afwasmachines, dus wanneer je een nieuwe wilt kopen is het goed om de juiste afweging te maken. We onderscheiden onderbouw, inbouw en vrijstaande modellen. Maar wanneer kies je nu welke?

Voor een inbouw vaatwasser of onderbouwvaatwasser geldt dat deze geplaatst worden onder het aanrecht en deels of volledig geïntegreerd worden in de keuken. Dit heeft als grote voordeel dat jouw keuken eenheid uitstraalt en de ruimte optimaal wordt benut. Het nadeel is echter dat je gebonden bent aan een bepaalde afmeting. Met een vrijstaande vaatwasser heb je meer vrijheid en kun je zelf bepalen waar je de afwasmachine exact neerzet.

slimster
Wat je ook wenst, op Slimster vind je de beste Inventum inbouw vaatwassers en de goedkoopste aanbieders. Vergelijk en vind jouw nieuwe favoriete vaatwasser!