Pelgrim inbouw vaatwasser kopen

Pelgrim inbouw vaatwassers

Pelgrim is een veelzijdig Nederlands merk. Binnen veel verschillende prijscategorieën produceert dit merk al lange tijd de beste inbouw vaatwassers. Pelgrim werd ruim 90 jaar geleden opgericht en gebruikt zijn jarenlange ervaring om innovatieve producten te leveren. Dit zie je direct terug aan de hoge mate van energiezuinigheid van de modellen van dit merk. Zo zijn ze voorzien van energielabel A+ of zelfs A++. Ze hebben een maximale belading van 12 tot maar liefst 17 couverts, waarmee het ruime apparaten zijn voor gezinnen. Ze zijn bovendien zeer stil, met een dB van 42 (zeer stil) tot 49 (normaal). Pelgrim inbouw vaatwassers beschikken bovendien over veel handige functies. Bekijk en vergelijk modellen om erachter te komen welke dat zijn! Past een vrijstaande vaatwasser beter in jouw keuken? Bekijk en vergelijk dan via Slimster alle Pelgrim vrijstaande vaatwassers!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim inbouw vaatwassers vergelijken

De verschillende inbouw vaatwassers van het Nederlandse Pelgrim kunt je eenvoudig filteren en met elkaar vergelijken. Dit doe je door links in beeld jouw zoekvoorkeuren op te geven in het filtermenu. Zo kun je kiezen voor modellen met bepaalde nismaten, maar ook voor apparaten met een bepaald energielabel of bijvoorbeeld zeer stille apparaten. Waarvoor je ook kiest, met de service van Slimster vind je snel jouw favoriete inbouw vaatwasser. De apparaten op deze pagina voldoen aan jouw zoekselectie en je kunt ze op gedetailleerd niveau vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb je jouw favoriete model gevonden, dan kun je deze eenvoudig en veilig online kopen! Wil je nog even op het gemak andere merken inbouw vaatwassers vergelijken? Ook dat kan via Slimster.

Inbouw afwasmachine Pelgrim

De verschillende inbouw vaatwassers van Pelgrim leveren jou als consument veel handige voordelen op. Om te beginnen zijn het zeer energiezuinige modellen met energielabel A+ of A++. Tegelijkertijd weten ze stille resultaten te blijven geven, met een dB van 42 tot en met 49. Het zijn ideale gezinsmachines, die jou voorzien van een maximale belading van soms zelfs 17 couverts. Daarnaast beschikken ze over soms zelfs 14 verschillende programma’s, waardoor je op een eenvoudig niveau productspecifieke resultaten kunt verkrijgen.

En dan hebben we het nog niet eens over de vele handige functies van de inbouw modellen van Pelgrim gehad, aangezien de vaatwassers doorgaans beschikken over handigheden als Uitgestelde Start, Aquasensor en Waterbeveiliging. Deze laatste functie is bedoeld om de watertoevoer te stoppen in geval van nood als de inbouw vaatwasser overstroomt. Zo geniet je van veilige machines! Aquasensor zorgt ervoor dat het niveau van viesheid van de vaat wordt gemeten aan de hoeveelheid water. Zo gebruik je nooit te veel water! Dankzij Uitgestelde Start kun je het beginpunt van het wassen eenvoudig en snel uitstellen. Zo ben jij de baas over de eigen vaat, en wat wil je immers nog meer?

Benieuwd naar de beste inbouw vaatwassers van dit jaar?
Beste inbouw vaatwassers

Voordelen Pelgrim inbouw vaatwasser

  • Zeer energiezuinig (A+, A++)
  • Zeer stil
  • Uitgestelde Start
  • Aquasensor
  • Waterbeveiliging