Whirlpool inbouw vaatwasser kopen

Whirlpool inbouw vaatwassers

Een grote pionier op de huishoudelijke markt is het Amerikaanse merk Whirlpool. De inbouw vaatwassers van dit grote concern zijn stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit. De bekende Amerikaanse flair is verwerkt in de designs, zodat je met een Whirlpool vaatwasser een pareltje toevoegt aan het interieur van jouw keuken. Geïntegreerd en volledig geïntegreerd: beide typen kun je bij Whirlpool vinden. De bekende 6th Sense-technologie zorgt daarnaast voor optimale resultaten. Dankzij GreenKitchen zijn de meeste modellen ook nog eens heel zuinig en ecologisch verantwoord. Vergelijk alle Whirlpool inbouw vaatwassers via Slimster en ontdek de goedkoopste online aanbieding!

3 resultaten

Whirlpool WIC 3C34 PFE S

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Whirlpool WIC 3C34 PFE S
€ 569,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Whirlpool WIO 3T126 PFE

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Whirlpool WIO 3T126 PFE inbouw
€ 499,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Whirlpool inbouw vaatwassers vergelijken

Op onze website Slimster.nl vind jij alle informatie die je nodig hebt om een Whirlpool inbouw afwasmachine te kopen. In het filtermenu kun je jouw voorkeuren aangeven. Binnen welke prijsklasse wil je zoeken? Welke afmetingen dient het model te hebben? Deze en nog vele andere eigenschappen kun je vooraf selecteren. Wil jij een vergelijking maken op basis van details? Selecteer dan maximaal vier verschillende modellen en klik op ‘vergelijken’. In het overzicht dat verschijnt, vind je alle relevante informatie. Wees kieskeurig en overweeg al de opties. Heb jij een passende inbouwvaatwasser gevonden? Koop deze Whirlpool vaatwasser dan eenvoudig en snel via Slimster.

Inbouw afwasmachine Whirlpool kopen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe Whirlpool vaatwasser die je kunt integreren in de keuken? Dan doe je er goed aan om kieskeurig te vergelijken voordat je beslist welk model je gaat kopen. Slimster helpt je hier graag bij! Heb je goed vergeleken en wil je een Whirlpool vaatwasser aanschaffen? Klik dan op het gewenste model en vergelijk de diverse aanbieders. In de vergelijkingstabel zie je onder andere het verschil in prijs, bezorgkosten en aansluitkosten. Kies een webwinkel die jou aanspreekt en betaal altijd veilig via Slimster!

Natuurlijk zit je hier ook goed wanneer je liever Whirlpool vrijstaande vaatwassers of Whirlpool onderbouw vaatwassers vergelijkt. Alle afwasmachines van Whirlpool wassen jouw vuile vaat op een energiezuinige manier schoon. Bovendien behoort Whirlpool qua prijs tot de goedkopere merken. Door te vergelijken via Slimster bespaar je bovendien nog meer op de kosten!

Bekijk de beste inbouw vaatwassers van dit jaar!
Beste inbouw vaatwassers