BEKO inbouw vaatwasser kopen

BEKO inbouw vaatwassers

BEKO is een goed merk voor huishoudelijke apparatuur, dat bekend staat om diens functionele design en concurrerende prijzen. De inbouw vaatwassers van BEKO zijn geprijsd tussen de 300 en 500 euro en hiervoor terug krijg je energiezuinige modellen (energielabels A+, A++ en A+++) met vele handige functies. Denk hierbij aan een Eco-stand, Uitgestelde Start en een Aquasensor. In het assortiment van Slimster zul je zowel integreerbare als volledig integreerbare modellen vinden. BEKO heeft goede gezinsapparaten met een maximale vulinhoud van 12 tot 15 couverts en de modellen zijn geschikt voor de inbouw of voor de onderbouw. Met BEKO inbouw vaatwassers kies je voor kwaliteit, en dat hoeft niet veel te kosten! Toch liever een onderbouw of vrijstaande vaatwasser? Ook deze zijn te vergelijken en bestellen via Slimster.

4 resultaten

Beko DIN28427

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Beko DIN28427
€ 384,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Beko DIN28420

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Beko DIN28420
€ 579,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Beko DIN28426

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Beko DIN28426
€ 498,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

BEKO inbouw vaatwassers vergelijken

Zoek jij naar een geschikte inbouw vaatwasser van BEKO? Via deze pagina op Slimster vind je gemakkelijk en snel een geschikt model. Hiervoor maak je gebruik van ons filtermenu links in beeld. Hier kun je zelf jouw zoekvoorkeuren opgeven, zoals de gewenste nismaten, voorkeursfuncties en de gewenste prijscategorie. Vervolgens zul je zien dat op deze pagina de apparaten verschijnen die voldoen aan jouw zoekselectie. Je kunt de verschillende apparaten onderling op gedetailleerd niveau vergelijken door (per keer maximaal vier) apparaten te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb je een geschikte inbouw vaatwasser gevonden? Koop deze dan online via Slimster.

Inbouw afwasmachine BEKO

Veel mensen kiezen voor BEKO en dat is met een reden! De afwasmachines van BEKO zijn namelijk zeer scherp geprijsd terwijl ze jou helpen aan heel handigheden. Om te beginnen zijn het handige machines met een flexibele inrichting, die je zowel boven als onder kunt monteren. De RVS-vaatwassers van BEKO zijn daarnaast ook bijzonder energiezuinig en ze maken gebruik van energielabels A++ en zelfs A+++. Om zoveel mogelijk energie te kunnen besparen, kun je gebruik maken van de handige Eco-stand waarover de apparaten van BEKO beschikken.

Hier blijft het echter niet bij. Ze verwennen je met handige functies als Uitgestelde Start, Waterbeveiliging en Aquasensor. Dankzij Aquasensor houdt de BEKO vaatwasser zelf bij hoe vuil de vaat is, zodat deze de waterhoeveelheid hierop aan kan passen. Uitgestelde Start houdt in dat jij zelf kunt instellen wanneer de inbouw vaatwasser begint met het wassen van de vaat. Waterbeveiliging is er voor de beveiliging van de keuken. Mocht de vaatwasser defect raken en overstromen, dan stoppen de modellen van BEKO automatisch de watertoevoer, zodat eventuele waterschade beperkt blijft. BEKO denkt niet alleen aan vandaag, maar ook aan de toekomst!

Wil jij de beste inbouw afwasmachine kopen?
Beste inbouw afwasmachines

Voordelen BEKO inbouw vaatwasser

  • Zeer energiezuinig (A++, A+++, Eco-stand)
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgestelde Start
  • Aquasensor
  • RVS-modellen