SMEG inbouw vaatwasser kopen

SMEG inbouw vaatwassers

Voor iedereen die een inbouw vaatwasser zoekt met een stijlvol en retro design is SMEG het juiste merk! De vaatwassers van Smeg zijn prachtig vormgegeven en hebben een unieke uitstraling. Wil jij graag een afwasmachine die zich onderscheidt van de rest en jouw keuken een fantastische touch geeft? Vergelijk dan alle SMEG inbouw vaatwassers via Slimster en vind de beste online aanbieding.

3 resultaten
Smeg STL253CL
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 45 dB
Smeg STL253CL
Geen reviews
€ 848,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)
Smeg STL232CL
Volledig ingebouwd , 13 couvert(s) , 43 dB
Smeg STL232CL
Geen reviews
€ 808,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
13 couvert(s)
Smeg ST4522IN
Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 46 dB
Smeg ST4522IN
Geen reviews
€ 681,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

SMEG inbouw vaatwassers vergelijken

Om er zeker van te zijn dat jij de vaatwasser koopt die voldoet aan al jouw wensen en behoeften is het belangrijk om alle modellen kieskeurig te vergelijken. Via Slimster vind je zo eenvoudig een SMEG inbouw afwasmachine die perfect bij jou past. Maak gebruik van de vergelijkingstool en vergelijk op kenmerken als de energieklasse, het geluidsniveau en natuurlijk de prijs. Een mooi model gevonden? Via Slimster is de bestelling zo geplaatst!

Over SMEG

Smeg is in 1948 opgericht door Vittorio Berlazzoni in Italië. Het bedrijf is begonnen met de productie van fornuizen, maar tegenwoordig kun je ook genieten van stijlvolle producten als koelkasten, vriezers, ovens en wasmachines. Belangrijke punten voor SMEG zijn het design, de technologie, de Italiaanse stijl en duurzaamheid. Smeg weet deze punten feilloos te combineren in hun inbouw vaatwassers. Een inbouw vaatwasser van Smeg is uitgerust met de beste technieken en prachtig vormgegeven.

Direct de beste inbouw vaatwassers vergelijken?
Beste inbouw vaatwassers

Het gemak van een Smeg inbouw vaatwasser

De inbouwmodellen van Smeg zijn volledig integreerbaar te plaatsen, wat betekent dat het bedieningspaneel niet aan de buitenkant zichtbaar is. Zo wordt de afwasmachine compleet weggewerkt in de keuken. Een inbouw vaatwasser van Smeg is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze in elke keuken te plaatsen zijn.

Doordat de Smeg vaatwassers gebruik maken van de nieuwste functies, zoals een aquasensor, is het water- en energieverbruik zeer laag. Zo’n Smeg inbouwvaatwasser met energielabel A+++ zorgt dus ook nog eens voor een besparing op jouw maandlasten.

De afwasmachines bieden ruimte aan 13 couverts, wat boven gemiddeld is. Daarnaast hebben ze een flexibele indeling, zodat je zoveel mogelijk vuile vaat per wasbeurt kunt reinigen. Bovendien beschikt een SMEG inbouw vaatwasser over vele programma’s, zoals een ECO-programma, Intensief en Kort programma. Zo kun je iedere keer het best passende programma kiezen!

Smeg inbouw afwasmachine kopen

Heb jij na het vergelijken van alle inbouw vaatwassers van Smeg een passend model gevonden? Door op het het product te klikken kom je terecht op de productpagina. Hier kan je de verschillende webshops vergelijken. Kijk bijvoorbeeld waar de SMEG afwasmachine het meest goedkoop is of wie van de winkels morgen al kan leveren. Kies een webwinkel en bestel via Slimster altijd veilig!

Slimster helpt jou graag bij het besparen van geld. Daarom hebben wij de prijzen van alle webwinkels voor je op een rij gezet. Ontdek eenvoudig waar jouw nieuwe SMEG inbouw vaatwasser het goedkoopst is!