Inbouw vaatwasser van 45 cm breed kopen

Inbouw vaatwasser van 45 cm breed

Vaatwassers met een breedte (inbouwmaat) van 45 centimeter hebben de kleine standaardmaat. In deze grootte passen ongeveer 8 tot 10 couverts. Dit compactere model is geschikt voor kleine gezinnen of eenpersoons huishoudens. Het valt ideaal in te passen in een kleine keuken of bijkeuken. Wil jij alle inbouw vaatwassers van 45 cm breed vergelijken? Hieronder zie je het actuele aanbod smalle vaatwassers via Slimster!

Let bij het kopen van een inbouw afwasmachine goed op de nismaat. De nismaten geven de afmetingen aan van de buitenkant van de machine, welke geplaatst moet worden in de keukenkast. Logischerwijs moet de ruimte van de keukenkast passend zijn voor de inbouw vaatwasser.

7 resultaten

Bosch SRV4HKX53E

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 45 dB
Bosch SRV4HKX53E
€ 544,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Bosch SRV2HKX41E

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 46 dB
Bosch SRV2HKX41E
€ 539,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Bosch SRV4XMX16E

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 46 dB
Bosch SRV4XMX16E
€ 569,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

Bosch SRV2HKX39E

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 46 dB
Bosch SRV2HKX39E
€ 499,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Electrolux EES42210L

Volledig ingebouwd , 9 couvert(s) , 44 dB
Electrolux EES42210L
€ 727,-
Volledig ingebouwd
9 couvert(s)

Indesit DSIC 3M19

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 49 dB
Indesit DSIC 3M19
€ 429,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

ATAG VA4110MT

Volledig ingebouwd , 10 couvert(s) , 44 dB
ATAG VA4110MT
€ 1022,-
Volledig ingebouwd
10 couvert(s)

Vaatwassers 45 cm breed vergelijken

Via Slimster vind je afwasmachine van 45 centimeter breed van alle merken. Je kunt hier de verschillende modellen van AEG of Whirlpool met elkaar vergelijken of met andere merken. Geef in het filtermenu jouw voorkeuren qua prijsklasse en afmetingen aan. Ook andere eigenschappen kan je vooraf selecteren, zodat je uitsluitend modellen te zien krijgt die aansluiten bij jouw wensen. Kies vervolgens maximaal vier verschillende afwasmachines en klik op ‘vergelijken’ voor een gedetailleerd overzicht. Heb je een passende afwasautomaat voor een goede prijs gevonden? Je kunt deze direct online kopen op Slimster.nl!

Smalle inbouw vaatwasser 45 cm breed

Bij het kopen van inbouw vaatwassers is het belangrijk om te kijken naar de nismaat. De nis is de ruimte waarin de afwasmachine wordt geplaatst. Ga je een vaatwasser inbouwen in een keukenkastje? Kijk dan goed naar de hoogte, breedte en diepte. Inbouw vaatwassers zijn vaak verkrijgbaar in een breedtemaat van 45 centimeter of van 60 centimeter. De modellen hierboven zijn allemaal 45 cm breed en dus smal. Zo'n smalle vaatwasser is zeer geschikt voor een kleine keuken, of wanneer je simpelweg geen behoefte hebt aan een grote afwasmachine. Met ruimte voor 9 tot 10 couverts heb je alsnog voldoende vaatwascapaciteit voor een klein gezin.

Op zoek naar de beste inbouw vaatwasser?
Beste inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwasser kopen via Slimster

Heb je kieskeurig alle inbouw afwasmachines vergeleken en zit er één geschikte vaatwasser voor jou tussen? Als je op de vaatwasser die jou aanspreekt klikt, kom je op de productpagina terecht. Hier kan je zien welke webshops de vaatwasser verkopen. Slimster heeft gekeken welke webshop het meest goedkoop is, of het product op voorraad is en wat de verwachtte levertijd is. Vergelijk en kies waar jij jouw 45 cm brede afwasmachine wilt bestellen. Je hoeft nu alleen nog veilig te betalen.

Inbouw afwasmachines vergelijken op afmeting

Via Slimster kun je eenvoudig alle inbouw vaatwassers van 45 cm breed vergelijken én vind je de laagste prijs. Twijfel je of dit de juiste afmeting is, of misschien toch een ander soort afwasmachine? Je kunt bij ons alle vaatwassers op nismaat vergelijken.