Hotpoint vrijstaande vaatwasser kopen

Hotpoint vrijstaande vaatwassers

De perfecte vrijstaande vaatwasser zul je snel vinden dankzij Hotpoint-Ariston. Dat is nogal een statement, maar Hotpoint weet het meer dan waar te maken. De Hotpoint vrijstaande vaatwassers zijn zeer stil (44 – 46 dB) en zijn voorzien van energielabel A+. Ze hebben maar liefst 10 tot 14 couverts, waardoor het ook nog eens de perfecte gezinsmachines zijn. Waar de machines van Hotpoint echter nog het meest in uitblinken, is in functies. Zo beschikken ze over Aquasensor, resttijdindicatie, Uitgestelde Start en een handige veiligheidsfunctie als Waterbeveiliging. Het merk hanteert hiervoor een vrij gemiddelde prijs, waardoor de vaatwassers voor iedereen binnen handbereik liggen. Hotpoint heeft ook inbouw vaatwassers die uitstekend in jouw keuken passen!

2 resultaten
Hotpoint HFC 3C26 F X
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 46 dB
Hotpoint HFC 3C26 F X
Geen reviews
€ 721,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)
Hotpoint HFC 3T232 WG
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 42 dB
Hotpoint HFC 3T232 WG
Geen reviews
€ 868,-
2 prijzen
Vrijstaand
14 couvert(s)

Hotpoint-Ariston vrijstaande vaatwassers vergelijken

Vrijstaande vaatwassers van Hotpoint-Ariston kun je eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit doe je door gebruik te maken van het handige systeem van Slimster. Wij hebben hier links in beeld een filtermenu staan, welke je gemakkelijk zelf in kunt vullen. Zo kun je aangeven binnen welke prijsklasse je op zoek bent naar een vaatwasser en bijvoorbeeld wat de gewenste afmetingen dienen te zijn. Ook de specifieke functies kun je hier opgeven. De geschikte vrijstaande vaatwassers van Hotpoint komen vervolgens op deze pagina te staan. Je kunt ze eenvoudig en snel met elkaar vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je de afwasmachine daarna online kopen? Dat kan via Slimster. Wij bieden jou ook de mogelijkheid om andere merken vrijstaande vaatwassers te vergelijken op prijs en specificaties.

Losstaande Hotpoint afwasmachine

Vrijstaande vaatwassers van Hotpoint blinken uit in functionaliteit. We kunnen dit onderstrepen door het hoge aantal functies op te noemen. Een grip uit dit aantal functies is bijvoorbeeld Uitgestelde Start, Resttijdindicatie, Beladingssensor, Waterbeveiliging en een kort/snel programma. Dankzij Uitgestelde Start kun je het beginpunt van jouw wasprogramma uitstellen. Resttijdindicatie is er om zelf bij te kunnen houden hoe ver een wasprogramma op dit moment is. Beladingssensor houdt bij hoeveel water en stroom de vaat nodig heeft, zodat je niet teveel verbruikt. De functie Waterbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer in tijden van nood wordt gestopt, zodat waterschade aan de vaatwasmachine en keuken zoveel mogelijk kan worden beperkt.

Het kort/snel programma is een zeer snel wasprogramma, wat je kunt draaien als je haast hebt en de was snel droog en schoon wilt krijgen. Het is één van de acht vaatwasprogramma’s op de vrijstaande vaatwassers van Hotpoint. Je geniet bovendien van zowel een was- als droogresultaat A. Op deze manier komt de vaat te allen tijde stralend uit de was. Zoek je bovendien naar een energiezuinig model, dan zijn de Hoptoint Ariston vaatwassers tevens aan te raden. Zo hebben namelijk energielabel A+ en beschikken over een energiebesparende functie (Eco). Zo kun je extra besparen tijdens iedere afwasbeurt. Hotpoint denkt niet in het heden, maar in de toekomst. Waarschijnlijk is dit de reden voor het geavanceerde karakter van de apparaten van dit merk. Een keuze voor Hotpoint is dus niet slechts een keuze voor 2018, het is er ook een voor 2019 en zelfs 2022!

Benieuwd naar de beste vrijstaande vaatwassers?
Beste vrijstaande vaatwassers

Voordelen vrijstaande Hotpoint vaatwasser

  • Energiezuinig
  • Eco-functie
  • Uitgestelde Start
  • Resttijdindicatie
  • Kort/snel programma
Een Hotpoint Ariston vrijstaande vaatwasser heeft als grote voordeel dat deze overal te plaatsen is. Wil je een nieuwe afwasmachine toch liever in een keukenkast installeren? Bekijk dan het aanbod inbouw vaatwassers!