BEKO vrijstaande vaatwasser kopen

BEKO vrijstaande vaatwassers

BEKO levert kwalitatief goede huishoudelijke apparatuur. Intelligente technologieën met stijlvolle en functionele designs worden gecombineerd tot prachtige en handige apparaten. Dit valt ook terug te zien in de vrijstaande vaatwassers van BEKO. Het Quick & Clean programma garandeert een uitzonderlijk goede wasbeurt van 58 minuten, waarin zelfs vlekken die je nooit verwijderd kreeg verleden tijd worden. Daarnaast zorgt het Active Fan Drying systeem ervoor dat dankzij een ventilator de luchtcirculatie toeneemt en de vaat perfect wordt gedroogd, maar ook weer zodanig is afgekoeld dat je bij het ontladen jouw handen niet brandt. Alle BEKO vrijstaande afwasmachines vergelijk je direct via Slimster!

3 resultaten

Beko BDFN26430WC

Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Beko BDFN26430WC
€ 498,-
Vrijstaand
14 couvert(s)

Beko DEN 48520 XAD

Vrijstaand , 14 couvert(s) , 43 dB
Beko DEN 48520 XAD
€ 499,-
Vrijstaand
14 couvert(s)

Beko BDFN26430X

Vrijstaand , 14 couvert(s) , 47 dB
Beko BDFN26430X
€ 479,-
Vrijstaand
14 couvert(s)

BEKO vrijstaande vaatwassers vergelijken

Wil jij een goede vaatwasser voor een redelijke prijs? Dan is BEKO waarschijnlijk een goed merk voor jou! Op deze website vind je alle vrijstaande vaatwassers van BEKO. Op basis van prijs, afmetingen en andere eigenschappen kun je een gedetailleerde vergelijking maken van de verschillende modellen die BEKO aanbiedt. In een overzichtelijk schema zie je alle relevante informatie op basis waarvan je een keuze kunt maken. Neem de tijd en bekijk zoveel mogelijk verschillende modellen. Op deze manier verzeker jij jezelf van een goed model voor een voordelige prijs. Een geschikte vrijstaande vaatwasser gevonden? Kopen doe je snel via Slimster.

Vrijstaande afwasmachine BEKO kopen?

Ben jij overtuigd van de kwaliteit van BEKO vaatwassers? Slimster.nl helpt je graag bij het vinden van het juiste model. Voordat je beslist welke afwasmachine je gaat kopen is het namelijk slim om kieskeurig te vergelijken. Kijk hierbij naar specificaties als de energieklasse, het aantal couverts en de vaatwasprogramma's. Heb jij een geschikte vrijstaande BEKO vaatwasser gevonden? Koop deze vaatwasmachine dan veilig online bij de webwinkel met de laagste prijs!

Kies je toch liever voor een afwasmachine die je kunt integreren in de keuken? Via Slimster kun je ook alle inbouw- en onderbouw vaatwasmachines vergelijken. Neem eens een kijkje bij de BEKO inbouw vaatwassers of BEKO onderbouw vaatwassers. Check alle specificaties en de prijstabel om direct te zien welke webwinkel de goedkoopste aanbieding heeft!

Welke vrijstaande vaatwasser biedt de beste kwaliteit?
Beste vrijstaande vaatwasser