Bauknecht vrijstaande vaatwasser kopen

Bauknecht vrijstaande vaatwassers

Bauknecht draait al vele jaren mee op de huishoudelijke markt. Design en technologie worden op een functionele manier met elkaar samengebracht in de apparatuur van dit Duitse topmerk. Bauknecht beroept zichzelf op het milieuvriendelijke karakter van alle producties. Het watergebruik van hun vrijstaande vaatwassers wordt zo laag mogelijk gehouden, zodat er zo min mogelijk wordt verspild. Minstens energielabel A++, minder dan dat krijgen vaatwassers van Bauknecht niet. Een handige technologie van Bauknecht is PowerClean: een jet-systeem achterin de afwasmachine zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil van de vaat wordt verwijderd. Dankzij de Green Intelligence sensoren wordt gemeten hoe vuil jouw afwas precies is, waarop de waterdruk wordt aangepast. En al deze technologische uitvindingen komen bij elkaar in een strak of klassiek design. Kortom: Bauknecht levert ‘Mehr als Technik’.

1 resultaat
Bauknecht BFP 5O41 PLT X
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 41 dB
Bauknecht BFP 5O41 PLT X
Geen reviews
€ 619,-
1 prijs
Vrijstaand
14 couvert(s)

Bauknecht vrijstaande vaatwassers vergelijken

Op zoek naar een Bauknecht vrijstaande vaatwasser? Dan ben je hier op de juiste plek. Slimster heeft het gehele assortiment van Bauknecht vaatwassers op deze pagina gezet. Je kunt vanuit jouw eigen stoel alle modellen rustig en nauwgezet bekijken en vergelijken. Door maximaal vier verschillende modellen tegelijkertijd te selecteren en op ‘vergelijken’ te klikken, krijg je een gedetailleerde vergelijking in beeld. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Slimster.nl: voor al jouw vaatwassers!

Losstaande afwasmachine Bauknecht kopen?

Wil jij een vrij te plaatsen vaatwasser kopen van Bauknecht? Slimster helpt jou bij het vinden van de beste keus. Voordat je beslist welk model je gaat bestellen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Kijk hierbij goed naar specificaties als de energieklasse, het aantal couverts en de diverse vaatwasprogramma's. Heb jij een losstaande vaatwasser gevonden die past bij jouw wensen? Dan kun je jouw nieuwe Bauknecht vrijstaande afwasmachine veilig online kopen bij de webwinkel met de beste aanbieding!

Is een vrijstaande afwasmachine niet precies wat jij zoekt? Je kunt er ook voor kiezen om de vaatwasser te integreren in de keuken. Bekijk in dat geval eens alle Bauknecht inbouw vaatwassers of Bauknecht onderbouw vaatwassers. Via Slimster vergelijk je alle modellen en prijzen, zodat je eenvoudig de beste online aanbieding vindt!

Slimster heeft de beste vrijstaande vaatwassers getest!
Beste vrijstaande vaatwassers